Wordt look-a-like Marco Borsato ook gecanceld? ‘Hopen op meer’

Marco Borsato loopt serieus kans op vervolging voor een ontucht met een minderjarige, maar wat gebeurt er dan met zijn look-a-like? Blijft hij gewoon optreden of wordt hij ook gecanceld?

Marco Borsato © YouTube

Al bijna twee jaar lang staat Marco Borsato op non-actief vanwege de misbruikaangifte die tegen hem is gedaan. Nu het OM heeft besloten om te gaan vervolgen, lijken we daar minstens nog een jaar aan vast te kunnen plakken. En dan hebben we het nog niet eens over een eventueel hoger beroep. Wat moet er in de tussentijd gebeuren?

1.295 euro

Marco blijft gewoon zwijgend thuis zitten, maar zijn look-a-like Jos Cové wil ook gewoon brood op de plank. Wie denkt er nog aan hem? En hoe gaat het eigenlijk met hem? Het boekingsbureau Foppers in Concert geeft antwoord.

De namaak-Borsato is nog gewoon te boeken. Als je hem een half uurtje wil hebben, moet je 1.295 euro dokken en dat is dan nog zonder btw. Niet misselijk dus, maar wie tast er zo diep in de buidel om een kopie van zo’n controversiële zanger in huis te halen?

Paar aanvragen

Schrijver Stefan Tetelepta vraagt op het sociale medium X aandacht voor de situatie van deze artiest. “Realiseren jullie wel dat deze man ook al twee jaar geen optredens meer heeft?”

Dat klopt niet helemaal, laat Foppers in Concert weten. “De optredens zijn inderdaad afgenomen door alles wat er speelt rondom de ‘echte’. Maar beetje bij beetje komen er toch aanvragen binnen. Dus bij deze weer een beetje promotie, en hopen op betere tijden voor beiden.”

Studentenfeesten

Stefan vindt het bijzonder dat er toch nog mensen zijn die de nep-Marco willen hebben. “Wat voor gelegenheden treedt de Borsato-look-a-like dan zowel op?”

Het kantoor: “Heel verschillende gelegenheden. Verjaardag, bruiloft, studentenfeest etcetera.”

Meer dan de echte

Stefan: “Dat de liedjes nog graag gehoord worden, dat snap ik wel. Maar we kunnen dus stellen dat de look-a-like meer optreedt dan de echte. 😅”

Foppers: “Hij treedt niet veel op, maar inderdaad waarschijnlijk meer dan de echte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als de echte Marco Borsato veroordeeld wordt, moet de look-a-like dan ook gecanceld worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen