Bridget Maasland ongemakkelijk na kroketplagerijtje Rachel Hazes

Bridget Maasland weet nog niet goed hoe ze moet reageren op kroketgrapjes over haar goede vriendin Rachel Hazes. Het maakte haar gisterenavond in RTL Boulevard zichtbaar ongemakkelijk.

Luuk Ikink en Bridget Maasland © RTL

Het blijft Rachel Hazes ongetwijfeld voor de rest van haar leven achtervolgen: de geuzennaam ‘gecremeerde kroket’. Aanvankelijk hoorden alleen de volgers van Yvonne Coldeweijer deze term voorbijkomen, maar door Rachels drift om alles en iedereen voor de rechter te slepen, hoor je die twee woorden nu terug in het hele land.

Krokethit

Carnaval dreigt dan ook een complete nachtmerrie te worden voor Rachel, want het lijkt erop dat er tijdens de vieringen heel wat gecremeerde kroketten zullen opduiken. Gisterenavond liet Luuk Ikink in zijn programma RTL Boulevard al een bijpassende carnavalshit horen.

Luuk tijdens zijn socialsrubriekje tegen de kijker: “Dan nog carnaval! Het seizoen is officieel begonnen. Een nieuwe hit is gelanceerd: de Zware Jongens maakten er eentje voor Yvonne en Rachel.”

Lang in het vet

De Zware Jongens houden niet van gecremeerde kroketten. Ze zingen: “Gecremeerde kroket, gecremeerde kroket. Gecremeerde kroket, zat allang in het vet, stond er op het buffet. Het was geen frikandel, want die lust ik wel. Maar gecremeerde kroket, te lang in het vet, was op tafel gezet.”

Luuk: “Ja, dat wordt wel een hit.”

Bridget gegeneerd

Bridget Maasland is sinds haar affaire met André Hazes jr. bevriend met Rachel en voelt zich overduidelijk heel ongemakkelijk. “Jongens, ik kan ook niet voor jullie de hele dag mijn excuses gaan aanbieden, hè?”, zegt ze.

Luuk lachend: “Ja, dat is waar, ja.”

Rachel praat al een jaar niet meer met RTL Boulevard, omdat deskundige Rob Goossens daar heeft geroepen dat ze continu met André’s lijk loopt te zeulen.

Carnavalslied

Het carnavalsliedje:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen