Evert Santegoeds vindt het gek dat Linda de Mol wordt uitgekotst

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds vindt de felheid waarmee Linda de Mol wordt benaderd door critici heel erg merkwaardig. “Ze lijkt geen goed meer te kunnen doen. En dat is toch gek.”

Evert Santegoeds en Linda de Mol © SBS, RTL

Linda de Mol was jarenlang de tv-koningin van Nederland, maar tegenwoordig loopt ze vooral op ordinaire wijze uit te halen naar allerlei tv-collega’s. En haar zure en vijandige houding jegens de media werkt ook tegen haar. Ze weigert zich in een onafhankelijk medium te verantwoorden over haar positie in het misbruikschandaal rond The Voice of Holland.

‘Toch gek’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het desalniettemin toch gek dat Linda zo onder vuur ligt. “Inmiddels lijkt ze geen goed meer te kunnen doen. En dat is toch gek. Het was immers niet zíj die een kwalijke rol speelt in het grote schandaal rond The Voice, maar de man die ze op zeker moment had willen trouwen”, schrijft hij in zijn tijdschrift.

Die bruiloft is er niet meer van gekomen. “In plaats daarvan zat ze ineens alleen thuis, met de luiken dicht en durfde zij zich dit jaar nauwelijks in het openbaar te vertonen.”

Gifbeker

Linda is weer volop te zien op televisie. Haar show Miljoenenjacht deed het de afgelopen weken erg goed. “Maar de gifbeker is nog lang niet leeg. Een geintje in een als komedie bedoelde tv-serie word uitgelegd alsof zij écht een aanslag op een van haar grootste criticasters beraamde. Niets deugt er nog.”

Evert doelt op de bizarre scène in Five Live waarin Linda een studiolamp op een fictieve versie van Angela de Jong laat vallen. De kritiek daarop is onterecht, vindt hij. Evert is er goed klaar mee: “Waarom zou Linda een hogere prijs moeten betalen dan het resoluut opgeven van haar liefde?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol de mate van kritiek op haar persoon zélf in de hand heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen