Caroline van der Plas vindt B&B Vol Liefde-dames heel erg naar

Caroline van der Pas kijkt met verbazing naar de RTL 4-hit B&B Vol Liefde. Ze vindt sommige vrouwelijke kandidaten namelijk wel héél erg gemeen. “Ze kunnen zo naar doen tegen mannen.”

B&B Vol Liefde en Caroline van der Plas © RTL

Veel kijkers van B&B Vol Liefde verbazen zich over de ‘bitchy’ dames die meedoen aan de datingshow. Met name Debbie moet het vaak ontgelden. De B&B-eigenaar, die walgt van angstige mannen, commandeert haar dates gerust om even de afwas te doen. Ongelooflijk, zegt BoerBurgerBeweging-voorvrouw Caroline van der Plas in Media Inside.

Sneeuwvlokjes

Caroline vindt het bevreemdende televisie. “Vrouwen kunnen zo ongelooflijk zeuren en zo naar doen tegen mannen. Dat vind ik echt hoor. Vrouwen mogen dat dus altijd tegen mannen, dat is heel normaal, maar als je het andersom doet… Ik wil het ook wel eens hebben over de rol van vrouwen tegen mannen.”

Ze vervolgt: “Als ik met vriendinnen wijn zit te drinken en we hebben het over mannen, dan zijn we ook niet altijd even complimenteus. Ik vind dat vrouwen echt sneeuwvlokjes aan het worden zijn met altijd dat gezeur van: ja, dat kwetst mij! Je moet het andersom eens kijken!”

‘Stop met zeuren!’

B&B-eigenaar Jacob kreeg ook te maken met lastige vrouwen. Hij stelde zijn dates voor om te windsurfen in het zwembad, maar die wezen hem ongeïnteresseerd af. “Luister, stel dat het andersom was geweest. De Jacob-situatie bijvoorbeeld. Of met dat poetsen”, zegt Caroline.

“De wereld was dan gewoon te klein over wat voor een vrouwonvriendelijk programma dat wel niet is. Er zouden Kamervragen over gesteld worden. Dan zouden hemel en aarde te klein zijn geweest. Ik doe ook een oproep aan vrouwen: stop met zeuren!”

Onmannelijk

Aan de andere kant mogen de B&B-mannen zich volgens haar ook wel iets vermannen. “Ik moet hier wel vreselijk om lachen. De vrouwen moeten stoppen met zeuren, maar de mannen mogen ook wel weer eens wat mannelijker worden, hoor. Die mannen kunnen ook tegen de vrouwen zeggen van: ‘Dit ga ik niet doen!'”

“Vrouwen, stop met zeuren. En mannen, word eens wat mannelijker. Je kan ook tegen een vrouw zeggen: ‘Luister, dat ga ik niet doen. Als ik moet poetsen, ga ik naar huis! Met je B&B vol liefde!'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u sommige vrouwen uit B&B Vol Liefde ook erg bitchy?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen