Pijnlijk: nieuwe slotrubriek Eva Jinek loopt volledig in de soep

De talkshow van Eva Jinek kende maandagavond een wel héél pijnlijk einde. Haar nieuwe slotrubriek viel volledig in het water, waardoor gast Sander van de Pavert er voor spek en bonen bij zat.

Jinek © RTL

De talkshow Jinek is maandag, in het kader van de naderende verkiezingen, omgedoopt tot ‘Jinek & RTL Nieuws: De Strijd om de Kiezer’. “Iedere avond sluit een cabaretier de avond af met zijn of haar blik op de verkiezingen”, kondigde Eva aan. “De maker van Lucky TV, Sander van de Pavert, trapt af.”

‘We hebben geen beeld!’

Sander had zich vijf kwartier lang door pratende hoofden heen geworsteld toen hij eindelijk met zijn filmpjes aan tafel mocht plaatsnemen. “Sander, hartelijk welkom, je bent de eerste. Je hebt zitten oogsten dit weekend”, zei Eva.

Sander: “Ik kijk al maanden een beetje mee natuurlijk en ik heb een kleine selectie meegenomen van dingen die ik ben tegengekomen op het internet.”

Met het eerste filmpje, iets over het CDA, ging het nog goed, maar daarna liep het he-le-maal mis. “Zijn we eruit jongens?”, vroeg hij. Eva: “We hebben geen beeld. Is het helemaal klaar met al het beeld? Ik vraag het even aan de regie. Al het beeld is klaar, is dit echt waar?”

Tragiek

Er heerste al snel grote teleurstelling bij Eva en Sander. “Is het beeld weg, jongens? Dat is jammer zeg”, merkte hij op. En Eva: “Oh, nee, Sander, is dit echt zo? Twintig filmpjes had je voor ons. Tragiek! Tragiek! Hij heeft iets klaar staan! De regisseur heeft iets klaar staan, ik ben benieuwd. Gaat het werken?”

Het bleek toch niet te lukken. Sander: “Ja, jammer, dat is jammer zeg.”

Eva: “Dit is het risico van live-tv dat iets uiteindelijk niet werkt. Dat ontneemt ons de lach hier aan het eind van de avond. Ik had me er zo op verheugd, man.”

Andere keer

En nu? “Nou, we kunnen het een andere keer doen”, merkte Sander op.

Eva: “Zeker, we hebben nog negen dagen tot de verkiezingen.”

Sander: “O, de tragiek. Vijf kwartier jongens, hé!”

Eva: “Maar een ware kunstenaar moet ook wel eens door een hel gaan. Dit is jouw hel. Bedankt voor je korte bijdrage Sander.”

Blunder

De blunder kunt u terugzien in de onderstaande aflevering van Jinek. Spoel daarvoor door naar de allerlaatste minuten.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen