Martijn Krabbé jarig, loopt woest weg als hij wordt verrast in Voice-finale

Martijn Krabbé viert vandaag, op de dag van de grote finale van The Voice of Holland, zijn 53ste verjaardag. Hij heeft zijn team op het hart gedrukt dat hij níet verrast wil worden in de live-uitzending.

Chantal Janzen en Martijn Krabbé © William Rutten

Het is voor Martijn een behoorlijk heuglijke dag, maar tijd om zijn verjaardag te vieren heeft hij niet. Hij staat namelijk samen met zijn collega’s in de grote finale van The Voice of Holland op RTL 4. Wordt hij daar misschien verrast met een leuk verjaardagsliedje? Wáág het niet, waarschuwt de presentator vandaag in De Telegraaf.

Loopt Martijn boos weg?

Martijn heeft het team laten weten dat hij absoluut niet verrast wil worden in de live-uitzending, omdat hij vindt dat het programma niet om hem draait. “Ik heb al duidelijk aangegeven dat ik niet wil dat er iets voor mij wordt georganiseerd. En al helemaal niet in de uitzending.”

Als hij wél verrast wordt in de uitzending, dan zou Martijn boos weglopen. “Dan mogen ze de finale zonder mij afmaken. Ik doe slechts de dienstregeling, sta daar met een spiegelei en een fluitje”, legt hij uit in de krant.

‘Feest van de kandidaten’

De kleine presentator heeft helemaal geen zin om alle aandacht op zichzelf te vestigen. In een programma als The Voice is het belangrijk dat de kandidaten centraal staan. “Het is het feest van de talenten: zíj moeten shinen. Dus laten ze vooral niet de conducteur gaan toezingen.”

Andere bekende Nederlanders die vandaag jarig zijn, zijn Paul de Leeuw (59), Gerard Ekdom (43) en Kees Boot (51).

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen