Marble Mania gaat door: dit stuurde John de Mol aan Winston G.

SBS 6 komt met een tweede seizoen van Marble Mania en dat is geen verrassing. Hoe heeft John de Mol dit nieuws intern aangekondigd? Presentator Winston Gerschtanowitz onthult het.

Winston Gerschtanowitz © Shownieuws

Marble Mania heeft er nu zes afleveringen op zitten en die scoorden stuk voor stuk erg mooie kijkcijfers. De laatste aflevering van het eerste seizoen is donderdag te zien met topsporters Anouk Hoogendijk, Dennis van der Geest en John de Wolf als knikkergasten. Nu al kondigt SBS 6 een tweede seizoen aan.

Tweede seizoen 👍

Het is logisch, gaf Evert Santegoeds gisteren aan in Shownieuws. “Het kan bijna niet anders. Het was een van de grote verrassingen van het afgelopen televisieseizoen. Zou het aanslaan, zou het blijven aanslaan? Nou, inderdaad, er bleven steeds meer dan een miljoen mensen naar kijken.”

Hoe heeft John de Mol dit nieuws intern aangekondigd? Winston Gerschtanowitz, de presentator van Marble Mania, onthult: “Ik kreeg een appje van John en die zei: ‘We gaan een tweede seizoen maken, duim omhoog (bedoelt 👍, red.).’ Ha ha ha.”

Trots

Winston is er trots op dat Marble Mania het zo goed doet. “Ja, we hadden natuurlijk wel een beetje dat goede gevoel van: ‘Jeetje, we hebben een hit te pakken.’ Dan is de kans natuurlijk ook wel aanwezig dat er op een gegeven moment vanuit de zender gezegd wordt: ‘Ja, hier willen we wel een volgend seizoentje van.'”

“En nou, dat is vandaag bekend geworden. Er komt een tweede seizoen, we gaan weer verder knikkeren.”

Het tweede seizoen van Marble Mania komt waarschijnlijk na de zomer op de buis bij SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen