Fajah Lourens ergert zich aan Emma Wortelboer: ‘Waar slaat het op?’

Fajah Lourens vindt dat Emma Wortelboer nog flink moet werken aan haar journalistieke capaciteiten. De vragen die ze in De Vooravond stelde aan Thierry Baudet waren absurd, zegt de dieetgoeroe.

Emma Wortelboer en Fajah Lourens © NPO

De vragen van Emma waren zó onzinnig – het ging er op een gegeven moment over of ‘ie z’n koffie drinkt met melk en suiker – dat Thierry besloot om op te stappen. Het leverde een leuke mediarel op, maar uiteindelijk heeft Thierry hier natuurlijk gelijk in, vindt Fajah.

‘Waar slaat dit op?’

Het was zo’n enorme onzin, aldus Fajah in Nieuwe Revu. “Dat Baudet is weggelopen in het interview met haar, zegt misschien iets over de vragen. Waar slaat het op dat je een politicus vraagt hoe die zijn koffie drinkt? Waarom zou je een lijsttrekker zo vlak voor de verkiezingen van die oppervlakkige vragen stellen?”

Fajah hekelt sowieso de manier waarop de media omgaat met Thierry. “Hij wordt in ieder programma de hele tijd zo uitgelokt, dat hij waarschijnlijk heeft gedacht: wat is dít nu weer?”

Mediatraining

Toch denkt Fajah dat Thierry de situatie beter naar zijn hand had kunnen zetten. “Baudet is nog niet zo handig met journalisten, anders had hij het interview wel gebruikt voor zijn partijprogramma. Misschien zou een mediatraining goed voor hem zijn.”

Andere BN’ers die zich over Emma uitlaten in de Nieuwe Revu zijn onder andere Frits Wester, Johan Derksen en Dennis Schouten.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen