SBS 6 verhuist De 5 Uur Show naar vijf uur

SBS 6 laat het praatprogramma De 5 Uur Show vanaf vandaag om vijf uur ’s middags beginnen. Daardoor komt de programmanaam voortaan beter overeen met het aanvangstijdstip.

De 5 Uur Show © William Rutten

De afgelopen maanden begon De 5 Uur Show steeds om 16.50 uur, maar de programmanaam bleef gewoon hetzelfde, omdat De Tienvoorvijf Show minder goed bekt. De vroege uitzendtijd had twee redenen: ten eerste was SBS 6 daarmee de vijfuurtitels van de concurrentie iets voor en ten tweede was er daardoor om 17.50 uur ruimte voor Hart van Nederland.

Nieuwe vooravond

Nu de vooravond van SBS 6 wordt aangepast, kan De 5 Uur Show wél om vijf uur beginnen. Hart van Nederland schuift namelijk ietsjes op. Samen met Shownieuws krijgt de nieuwsrubriek vanaf vandaag een plekje tussen 18.00 en 18.30 uur, op het tijdstip van Lingo. Eerst begint het shownieuws, tien minuten later het gewone nieuws.

Of Lingo later in het jaar weer terugkeert in de vooravond is nog onduidelijk. De rest van de programmering blijft ongewijzigd met 50/50 om 18.30 uur, Lang Leve De Liefde om 19.00 uur en Frank Visser om 19.30 uur.

Patricia Paay

Het gaat vandaag in De 5 Uur Show voor een belangrijk deel over de verkiezingen. Cybersecurity-expert Mary-Jo de Leeuw komt praten over de steeds groter wordende rol van social media in de Tweede Kamerverkiezingen. “Want als je in corona tijd campagne wilt voeren, dan moet je wel via het internet proberen de kiezers voor je te winnen.”

Verder komt Leo Blokhuis praten over Nederlandse discomuziek en is er iemand die over de bossen van ons land komt kletsen. De co-host is niemand minder dan divavrouw Patricia Paay.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen