Eva Jinek na compliment van Mark Rutte: ‘Ohhhh wat erg!’

Eva Jinek reageerde maandagavond in haar talkshow behoorlijk hysterisch op een compliment van minister-president Mark Rutte. Hij verkiest haar boven collega Beau van Erven Dorens.

Eva Jinek en Mark Rutte © RTL

Mark Rutte uit zijn compliment in een interview met Libelle TV, waarin Ebru Umar hem een aantal stellingen voorlegt. “Vakantie in eigen land”, begint ze. Mark: “Jaaaa, Putten!” Ebru: “Wanneer was je voor het laatst in Putten?” Mark: “Afgelopen kerst.” Ebru: “Wat heb je daar gedaan dan?” Mark: “In een huisje.”

Beau of Eva?

Mark Rutte in een huisje in Putten: dat roept vragen op. “Met z’n hoevelen?”, vraagt Ebru hem dan ook. Mark: “Met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels.” Ebru: “En wie was de tweede?” Mark: “Ja, dat is het geheim.”

Daarna komt de stelling ‘Beau van Erven Dorens of Eva Jinek’ aan bod. “Allebei, ze zijn geweldig allebei! Maar als ik echt moet kiezen: Eva”, antwoordt Mark.

‘Oooohh, wat erreg!!’

Eva liet het gisteren zien in haar talkshow. “Ohhhh wat erreg hè, dat ik dat uitzend!!!”

Tafelgast Tim Akkermans vervolgens gevat: “Hoe was het in Putten?”

Eva hysterisch: “Oaaoaooaoaoaaoahw!”

Beau lachend: “Heel sharp!”

Eva: “Jeetje!” Dan tegen Tim: “Ik zit ondertussen te denken aan een comeback, maar het duurt lang bij mij!”

Terugkijken

De uitzending van Jinek kunt u hier terugzien (met bovenstaande passage vanaf 1:05:45). Het interview met Mark Rutte op Libelle TV kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen