Eva Jinek na compliment van Mark Rutte: ‘Ohhhh wat erg!’

Eva Jinek reageerde maandagavond in haar talkshow behoorlijk hysterisch op een compliment van minister-president Mark Rutte. Hij verkiest haar boven collega Beau van Erven Dorens.

Eva Jinek en Mark Rutte © RTL

Mark Rutte uit zijn compliment in een interview met Libelle TV, waarin Ebru Umar hem een aantal stellingen voorlegt. “Vakantie in eigen land”, begint ze. Mark: “Jaaaa, Putten!” Ebru: “Wanneer was je voor het laatst in Putten?” Mark: “Afgelopen kerst.” Ebru: “Wat heb je daar gedaan dan?” Mark: “In een huisje.”

Beau of Eva?

Mark Rutte in een huisje in Putten: dat roept vragen op. “Met z’n hoevelen?”, vraagt Ebru hem dan ook. Mark: “Met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels.” Ebru: “En wie was de tweede?” Mark: “Ja, dat is het geheim.”

Daarna komt de stelling ‘Beau van Erven Dorens of Eva Jinek’ aan bod. “Allebei, ze zijn geweldig allebei! Maar als ik echt moet kiezen: Eva”, antwoordt Mark.

‘Oooohh, wat erreg!!’

Eva liet het gisteren zien in haar talkshow. “Ohhhh wat erreg hè, dat ik dat uitzend!!!”

Tafelgast Tim Akkermans vervolgens gevat: “Hoe was het in Putten?”

Eva hysterisch: “Oaaoaooaoaoaaoahw!”

Beau lachend: “Heel sharp!”

Eva: “Jeetje!” Dan tegen Tim: “Ik zit ondertussen te denken aan een comeback, maar het duurt lang bij mij!”

Terugkijken

De uitzending van Jinek kunt u hier terugzien (met bovenstaande passage vanaf 1:05:45). Het interview met Mark Rutte op Libelle TV kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen