Ellie Lust er wel pap van: ‘Ze heeft bed gedeeld met NPO-collega’

De tv-carrière van Ellie Lust mag dan op een laag pitje staan, ze scoort nog wel op het Gooise matras. Ze heeft het bed gedeeld met NPO Radio 1-ster Lara Rense. Dat meldt Jan Roos in RoddelPraat.

Lara Rense en Ellie Lust © RTL, NPO

Hoewel Ellie Lust een graag geziene televisiester is, weten we opvallend weinig over haar liefdesleven. Medianar Jan Roos onthult nu dat ze tussen de lakens heeft gelegen met niemand minder dan Lara Rense. “Ik heb wel een scoopje over Ellie Lust”, begint hij zijn verhaal in de nieuwste RoddelPraat.

Ruige Ellie

Dan onthult Jan: “Ik ken een bekende Nederlandse presentatrice die ook van de bef is, de stichting Scharen, en die heeft het een keer met onze Ellie gedaan en Ellie schijnt nogal ruig te zijn in de slaapkamer.” Wie het is? “Dat kan ik niet zeggen, maar het is iemand van Radio 1, van het Journaal. Lara Rense.”

Jan vertelt in geuren en kleuren: “Ellie schijnt nogal pittig te zijn in de slaapkamer. Ze heeft natuurlijk een oud-politiecarrière gehad, liever gezegd: ze deed er de woordvoering, en Ellie is nogal van de knuppeltjes en de handboeien. Dat schijnt een stevige tante te zijn. Het is wel van: hoe leg ik die blauwe plekjes uit als ik thuiskom? Dat is toch leuk om te weten.”

‘Loos Ellie!’

Zelf is Jan overigens niet zo’n fan van Ellie. Sterker nog: hij wenst haar een geruisloze tv-aftocht toe. “Het is goed als we mensen zoals Ellie Lust lozen. Dit soort mensen moet je niet in de media hebben.”

Heel vaak zien we Ellie al niet meer. Wel was ze vorige week samen met haar zus te gast bij Op1. Die stond 46ste op de kandidatenlijst van D66. “Ook van het type: liever een befje, dan een koekje”, sneert Jan.

Lesbisch of hetero?

Een paar jaar geleden gaf Lara in Het Parool nog aan te twijfelen over haar geaardheid. “Misschien denk ik te ver door, maar ik vraag me nog weleens af of ik nu lesbisch ben of dat het heteroschap van mijn mannelijke deel heel sterk is ontwikkeld.”

Ze voelt zich in elk geval niet per se een vrouw. “Ik zag dat schrijver Marieke Lucas Rijneveld zich in DWDD ‘tafelmens’ liet noemen. Vond ik leuk. Dat gevoel herken ik. Maar wie ‘mevrouw’ tegen me zegt: dat is ook prima.”

RoddelPraat

U kunt RoddelPraat onderstaand bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen