Claudia de Breij met tv-show vanuit haar eigen kelderstudio

Claudia de Breij komt met muzikale tv-show vanuit haar eigen kelderstudio. In Safe Cave ontvangt ze vanaf 12 maart elke week een andere artiest met haar twee vaste muzikanten.

Claudia de Breij © Olivier Thijssen

Claudia de Breij heeft een manier gevonden om samen te komen met collega-artiesten nu we nog steeds in een coronalockdown zitten. “In haar eigen kelderstudio ontvangt ze met haar vaste muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi wekelijks een artiest om te doen wat ze het liefste doen: samen iets moois creëren.”

Claudia’s Safe Cave

Met gasten als Giovanca, Danny Vera en Tim Knol ontstaat er een tekst, een refrein of misschien zelfs een heel liedje: alles kan in de Safe Cave. “Tijdens het maken van al dat moois kijkt (een geselecteerd) publiek mee via Zoom, want wat is een artiest zonder publiek?”

De presentatrice laat weten: “We worden allemaal langzaam een beetje gek van wat er al maanden níet kan. In de Safe Cave genieten we van wat wél kan. Elkaar ontmoeten (we zijn uiteraard getest), samen spelen, een beetje keten en zo elkaar en ons publiek weer eens inspireren!”

Roel in eerste op 12 maart

Safe Cave is vanaf 12 maart iedere vrijdag om 22.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. De opnamen zijn voor een select publiek op Claudia haar privé-socials te volgen.

Claudia’s eerste gast in de Safe Cave is Roel van Velzen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen