Peter R. de Vries reageert in Boulevard op bizarre haatbrief

Juist nu haatreacties op internet volop in het nieuws zijn, heeft Peter R. de Vries een fysíeke haatbrief ontvangen. De misdaadjournalist reageerde er vrijdagavond op in zijn RTL Boulevard.

Peter R. de Vries © RTL Boulevard

Peter R. de Vries heeft de brief vrijdagmiddag op Twitter geplaatst en de inhoud liegt er niet om. Het begint al met ‘Peter = stuk nageboorte’ en daarna wordt het er allemaal niet beter op (zie onderstaande Twitter-post). “Nou, hopelijk heeft het hem/haar opgelucht”, plaatste de misdaadjournalist erbij.

Tbs’ers

De RTL Boulevard-ster reageerde er ’s avonds luchtig op in de showrubriek. “Nou ja, eens in de zoveel tijd krijg je dat als je veel op tv komt. Dat hoort erbij, denk ik maar zo langzamerhand. Het is natuurlijk bespottelijk. Ik zeg altijd maar: er lopen meer tbs’ers buiten dan dat er binnen zitten.”

Presentator Eddy Zoëy: “Het lijkt een heel keurig geschreven brief als je dit zo bekijkt.”

Luuk Ikink: “Maar de inhoud is niet keurig.”

Too much

Peter vindt het heel apart. “Het is wat ik er op Twitter ook bij zet: ik kan me soms wel voorstellen dat mensen heetgebakerd op hun laptop of Twitter iets schrijven, waarvan ze later denken: daar heb ik spijt van.”

“Maar dit is dus een handgeschreven brief, de man heeft mijn adres opgezocht, heeft vervolgens een postzegel geplakt, is naar de postbus gelopen en dan komt er toch een moment, zou je denken, dat je onderweg denkt: nou, laat ik dat nou maar niet doen, dat is een beetje too much. Ha ha.”

Haatbrief

De bewuste haatbrief:

De uitzending van RTL Boulevard kunt u terugzien via RTL XL.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen