Patricia Paay verlengt abonnement, kiest voor opvouwbare telefoon

Patricia Paay heeft haar telefoonabonnement verlengd. De societyster mocht daarbij uit diverse nieuwe telefoons kiezen en uiteindelijk ging ze voor het nieuwe opvouwbare model van Samsung.

Patricia Paay en Peter R. de Vries © Beau

Het is voor Patricia belangrijk om een goede telefoon te hebben, omdat ze de afgelopen maanden net als Connie Witteman een heuse granfluencer is geworden. De kleine diva instagramt erop los en vermaakt daarmee veel mensen. Zo heeft ze nu al bijna 60.000 volgers, genoeg reden om een goede smartphone uit te kiezen.

Paay verlengt abonnement

Patricia heeft dus gekozen voor de nieuwe Samsung Z Flip. “En nee dit is niet gesponsord of een betaalde samenwerking, gewoon uitgezocht bij mijn provider”, legt ze uit. “Ik mocht mijn abonnement verlengen en hoefde inderdaad niet bij te betalen.”

Het model is een echte aanrader, aldus Patricia. “Heerlijk groot scherm en opvouwbaar voor in mijn tas. Moet toch een beetje met de tijd meegaan nu ik met zoveel volgers ook als influencer bekend sta (grapje). Ook een veel betere camera, morgen even proberen voor een selfie. Voor nu pizzatime en Netflix.”

Duur abonnement?

De volgers van Patricia vinden het hartstikke leuk dat ze een nieuwe telefoon heeft. “Mooi Patricia leuke telefoon zeg! Veel plezier ermee, maak maar mooie kiekjes en deel ze uiteraard op insta”, zegt Ellie bijvoorbeeld.

Christel vindt het wel een beetje raar dat Patricia niet hoefde bij te betalen bij het verlengen van haar abonnement. “Prachtige telefoon, maar uh: bij mijn abbo krijg je deze niet 😮 Dan heb jij een heel hoog abonnementje 😉.”

Moedig

Volger Meijer vindt het vooral moedig dat Patricia in één keer voor een heel ander model heeft gekozen. “Ziet er goed uit maar ik vind overstappen naar een andere lastig.”

Anderen houden het vooral bij een luchtige opmerking. “Veel plezier met de telefoon”, zegt André bijvoorbeeld.

Insta-post

De bewuste Instagram-post:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen