Britt Dekker vervangt Johnny de Mol als presentator We Want More

Wendy van Dijk krijgt een nieuwe co-host bij de SBS 6-show We Want More. Ze gaat het tweede seizen vanaf maart niet met Johnny de Mol, maar met Britt Dekker presenteren.

Britt Dekker en Wendy van Dijk © William Rutten, Moon Jansen

Johnny de Mol ligt al enige tijd onder vuur vanwege de rechtszaak tegen zijn ex-vriendin Shima Kaes, maar dat heeft volgens SBS 6 niets te maken met deze presentatiewissel. De presentator zal zich volgens een woordvoerder van Talpa ‘nu meer toeleggen op humaninterestprogramma’s’.

Enorme eer

Zijn vertrek betekent een mooie kans voor de altijd vrolijke en sympathieke Britt Dekker. Ze kent Wendy van Dijk al goed, omdat Britt de beste vriendin is van haar dochter. “Ik vind het een droom dat ik deel mag uitmaken van het presentatieteam van We Want More”, zegt de presentatrice.

Britt neemt vooral het backstagegedeelte voor haar rekening. “Ik had nooit durven dromen dat ik aan zo’n grote zangwedstrijd mee zou mogen werken, dus het voelt als een enorme eer.”

We Want More

De jury blijft wel in tact: Ali B, André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis. En: “Ook dit jaar zijn de deelnemers heel gevarieerd. Van opera tot fado, van pop tot jazz en van blues tot close harmony, alle muziekgenres komen aan bod.”

De deelnemers zullen alles in de strijd moeten gooien om minstens vier van de vijf juryleden tot de laatste noot geboeid te houden, want alleen dan zijn ze door. En dat is lastig, want de jury kan elk moment van mening veranderen. De uiteindelijke winnaar gaat er vandoor met een bedrag van maar liefst 100.000 euro.

13 maart

Het zevendelige tweede seizoen van We Want More gaat op zaterdag 13 maart om 20.00 uur in première op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen