RTL 4-ster Eva Jinek durfde niet naar ziekenhuis vanwege paparazzi

Eva Jinek is aan het eind van haar zwangerschap vreselijk ziek geweest. De talkshowkoningin durfde overdag echter niet naar het ziekenhuis te gaan, omdat er paparazzi voor haar deur stonden.

Eva Jinek Foto: Omroep MAX

De zwangerschap van Eva Jinek was heel heftig, omdat ze aan het eind last kreeg van zwangerschapsvergiftiging. “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging. Dus in de eerste maanden ben ik best bezorgd geweest”, vertelt de presentatrice in de Nouveau.

Opgejaagd door paparazzi

De periode na de bevalling was verschrikkelijk voor Eva. “Op lnstagram zie je toch altijd die verse moeders met blozende wangetjes en een ingepakt baby’tje buiten wandelen, meestal al een week na hun bevalling? Nou, ik heb drie weken niet kunnen lopen. Mijn voeten waren ze opgezwollen dat ik niet eens teenslippers aan kon.”

Ondertussen voelde Eva zich opgejaagd door de paparazzi. “Intussen stonden de paparazzi maar voor mijn deur te wachten tot ik naar buiten zou komen met de kinderwagen. Het gaf me een opgejaagd gevoel. Ik ging ’s nachts naar het ziekenhuis, zodat zij me niet zouden zien. Dat was echt niet leuk.”

42 jaar

Met andere medicijnen ging het gelukkig snel beter met Eva. Pas drie weken voordat haar talkshow weer begon, begon Eva zich beter te voelen. Op de vraag of ze het nog een keer aan zou durven om zwanger te worden, zegt Eva dat het haar leuk lijkt om een dochter te hebben.

Maar goed, Eva is al wel 42 jaar. “Ik vind het gezien mijn leeftijd en het feit dat ik zo ziek ben geweest wel ingewikkelder.”

Eva Jinek sprak eind oktober in het programma Sterren op het Doek ook over haar heftige zwangerschap. Terugkijken kunt u bij NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen