Natacha Harlequin begrijpt coronakappers: ‘Stop het verlinken’

Natacha Harlequin heeft er begrip voor dat er kappers zijn die tijdens de coronalockdown gewoon door blijven knippen. Ze ergert zich eraan dat dit soort activiteiten nu worden verklikt.

Natacha Harlequin © William Rutten

Famke Louise plaatste gisteren een filmpje op Instagram waarin ze een vriend ophaalt die zich net heeft laten knippen. Daardoor kwam de politie een illegale kapper op het spoor, die vervolgens werd beboet. Het wekt onaangename gevoelens op bij Natacha. “Laten we ook niet al te braaf doen”, zei de tv-persoonlijkheid gisterenavond in Shownieuws.

Coronakappers

Natacha heeft begrip voor coronakappers. “Veel mensen zijn nu illegaal aan het knippen en waarom? Die mensen hebben gewoon geen geld, ze hebben stress en gaan gewoon thuis kapperen. Dit was dan op een industrieterrein. Het mag allemaal niet, maar Famke is wel erg de sjaak elke keer. Nu wordt ze ook weer gesnitched.”

Het zijn geen praktijken waar Natacha achter staat. “Ik denk wel een beetje: gaan we nu de kant op dat we iedereen gaan verlinken en alles online gaan plaatsen? Ik hou er niet zo van.”

Natacha steunt Famke

Collega Bart Ettekoven: “Ze doet het natuurlijk zelf ook wel toch? Je zegt wel dat Famke nu steeds de klos is, maar die hele domme uitspraken met ‘ik doe niet meer mee’ heeft ze zelf geroepen. Ze roept het ook wel over zichzelf af een beetje, toch?”

Natacha: “Ja… Ik neem het toch een beetje voor haar op. Soms denk je misschien niet helemaal goed na.”

De advocate ergert zich sowieso een beetje aan de coronamaatregelen. Zo is ze ook tegen de avondklok. “Ik snap überhaupt niet wat de effectiviteit is en ik heb het ook niet gehoord. Maar goed, dat zeg ik als privépersoon.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen