Linda de Mol hekelt media die haar editorials uit verband rukken

Linda de Mol vindt het heel vervelend dat media zo gretig aan de haal gaan met de editorial die ze elke maand schrijft in haar tijdschrift LINDA. Het wordt altijd uit zijn context gehaald, briest ze.

Linda de Mol © Cornelie Tollens

Het nieuwste nummer van Linda’s tijdschrift gaat over geslachtsgemeenschap. Aangezien haar editorial steevast in het teken staat van het thema van haar tijdschrift, laat Linda in haar editorial van deze maand ook iets los over haar eigen avonturen tussen de lakens. Ze onthult aan de hand van een rekensom hoe vaak ze nog wipt.

Gênante kop

Door het zo raadselachtig te omschrijven aan de hand van een rekensom, hoopte Linda om het precieze getal uit de media te houden. Ze rekende er kennelijk niet op dat Luuk Ikink een rekenmachine heeft, want hij onthulde deze week in RTL Boulevard dat Linda het nog drie keer per maand doet.

Haar ontboezeming leidde vervolgens alsnog tot de headlines die ze zo hekelt. “De ervaring heeft mij geleerd dat echt elke lullige zin uit mijn editorials volkomen uit z’n verband wordt gerukt en een gênante kop kan veroorzaken op een of andere site of op tv”, schrijft de tv-koningin.

Vreselijk

Linda vindt het lastig als de media aan de haal gaan met haar uitspraken. “Ik zie dan meteen Luuk Ikink voor me die in zijn socialmedia-overzichtje bij RTL Boulevard na een leuke foto van een jonge actrice die bekendmaakt zwanger te zijn op een cynisch toontje roept dat Linda de Mol in haar column aangeeft op haar 56ste nog regelmatig van bil te gaan.”

Vreselijk, vindt Linda dat. “Ze schrijven er ook zelden bij in welke context ik iets heb gezegd, waardoor het soms bijna lijkt alsof ik er een persbericht uitgegooid heb.”

De editorial van Linda de Mol kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen