Georgina Verbaan van de weg gereden na heftige verkeersruzie

Georgina Verbaan is vrijdagmiddag van de weg gereden na een heftige verkeersruzie. Ze was onderweg naar haar apk-keuring toen ze geteisterd werd door een agressieve monteur van SkyLift.

Georgina Verbaan © NPO

Het was echt verschrikkelijk, aldus Georgina. Ze besloot om de bestuurder van SkyLift aan de schandpaal te nagelen op Twitter. “Beste Sky Lift, u heeft één gevaarlijke gek voor u rijden die toen ik aankwam bij een stoplicht dat op groen sprong (waar hij stilstond), het niet kon hebben dat ik – omdat ik aan kwam rijden – hem voorbijreed.”

Hard op de rem

Wat gebeurde er toen? “Daarna probeerde hij me agressief rechts in te halen, waarna ik op de rem ging staan zodat hij er langs kon (aan de verkeerde kant!). Kort daarop was er weer een stoplicht waar al auto’s stonden en hij van de twee rechtdoorgaande banen op de rechter voorsorteerde.”

Georgina wilde toen de confrontatie aangaan met de chauffeur. “Ik zou links naast hem kunnen voorsorteren en wilde dat ook om hem even te vragen of hij niet helemaal lekker was. Dat zag hij en op het laatste moment gooit hij zijn stuur om om snel zijn auto van de baan te gooien waardoor ik heel hard op de rem moest.”

Krankzinnig gevaarlijk

Dat was ‘krankzinnig gevaarlijk’, aldus Georgina. “En uiteindelijk moest ik uitwijken naar nog weer een baan naar rechts (die voor linksaf) en ik dus (pech voor hem) ALSNOG naast hem stond en ik niet al te vriendelijk vroeg waar ‘ie in godsnaam mee bezig was. Hij smaalde dat ik maar niet als een halve tamme moest rijden.”

Er ontstond een heftige ruzie. “Ik zei dat hij zo klein was om boos te zijn dat ik hem bij het stoplicht ingehaald had en toen vroeg hij met een zuinig vies mondje en toegeknepen ogen: ‘Wat moet je nou in je pauper-Smart?’ Nu is mijn Smart inderdaad een smerig wagentje dat meestal onder een boom vogelpoep staat te verzamelen, maar dat is toch geen reden om me van de weg te rijden?”

SkyLift reageert

SkyLift heeft inmiddels gereageerd op het shockerende verhaal van Georgina. “Hi Georgina. We schrikken een beetje van je bericht. We moeten wel eens ergens snel ter plaatse zijn vanwege een liftopsluiting, maar dit gedrag heeft daar weinig mee te maken lijkt het…”

“Fijn dat je een foto hebt van het kenteken! Daarmee ga ik direct even uitzoeken wie wij in ons bedrijf een paar vragen kunnen gaan stellen. Excuses voor de nare situatie! Groet, SkyLift.”

Ontslag

Georgina heeft SkyLift bedankt voor de reactie. “Dank u. Ja, ik begrijp dat het stressvolle tijden voor iedereen zijn maar deze meneer was vanochtend in elk geval even niet zo’n mooi visitekaartje nee. Maar gelukkig is alles goed afgelopen. Fijne dag!”

Vindt ze dat de chauffeur ontslagen moet worden? “Nou, dat lijkt me nou ook niet nodig, maar even een straf kopje koffie met de beste man is misschien wel een goed idee.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen