Britt Dekker en Martien Meiland krijgen eigen spelshow op SBS 6

Wie van de Drie-collega’s Britt Dekker en Martien Meiland krijgen een eigen spelshow op SBS 6. Het gaat om First or Last. Dat onthult de Chateau Meiland-beroemdheid in het dagblad Metro.

Britt Dekker en Martien Meiland © William Rutten, SBS

Britt en Martien keren komend jaar niet alleen terug als panelleden in een nieuw seizoen van Wie van de Drie, maar maken met z’n tweeën ook een uitstapje naar het nieuwe spelprogramma First or Last. Het gaat om een format dat we nog niet eerder hebben gezien op de Nederlandse televisie.

Eerste of laatste

Hoe werkt dit programma precies? “Nou, kijk, weet je… deelnemers mogen niet als eerste of als laatste een opdracht beëindigen. Ze moeten bijvoorbeeld in dozen zitten. Voor wie er als eerste uit springt, of als laatste, is het au revoir!”, zegt Martien in de Metro.

Ook Martiens dochters Maxime en Montana krijgen zoals bekend een eigen programma, namelijk Petit Chateau. Hierin gaan zij grondig kinderkamers aanpakken van mensen die zich aanmelden.

Ook spelshow voor Gordon

Martien is niet de enige SBS 6-ster die een gloednieuwe spelshow krijgt: Gordon komt op de buis met The Cube, waarin deelnemers zich in een doorzichtige kubus bevinden en binnen een bepaalde tijd opdrachten moeten uitvoeren.

“Ik werd voor The Cube gevraagd. Ik ben hier de uitgelezen persoon voor natuurlijk, hahahahaha”, zegt hij. Wanneer de show begint? “Ongetwijfeld op vrijdagavond, in 2023 ofzo, hahahahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen