Wilfred Genee krijgt uitnodiging 5 Uur Show: ‘Bestaat dat weer?!’

Wilfred Genee haalt gemeen hard uit naar zijn Talpa-collega’s van De 5 Uur Show door te veinzen dat hij geen idee heeft dat de legendarische tv-titel sinds drieënhalve maand weer op de buis is.

De 5 Uur Show en Wilfred Genee © William Rutten / SBS

Dat de kans klein is dat we De 5 Uur Show volgend tv-seizoen weer terugzien op SBS 6 is duidelijk – er kijken ínclusief coronabonus maar 100.000 mensen naar – maar als tv-watcher weet Wilfred Genee natuurlijk maar al te goed dat het programma weer op de buis is. Toch deed hij gisteren op de radio net alsof hij geen enkel benul heeft.

Uitnodiging

Wilfred Genee is met zijn show op Radio Veronica nu alweer vijf weken te horen in de ochtendspits in plaats van de middagspits. “Ik begrijp dat wij zijn uitgenodigd voor De 5 Uur Show om daar langs te komen om te evalueren. Ik wist helemaal niet dat die weer bestond”, bitcht de presentator.

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, doet Pernille La Lau dat niet? Of Brecht van Hulten ofzo?”

Een beetje hypocriet van de heren, die immers elke ochtend weer duidelijk maken dat ze ieder tv-nieuwtje van voor naar achter kunnen spelen.

Duur parkeren

Wilfred vervolgens: “Oké, en waarvandaan wordt dat uitgezonden dan?”

Niels: “Volgens mij uit het Postcode Loterij-gebouw, waar je moet parkeren voor 78 euro per uur. Toen we begonnen met Veronica Inside in de middag zijn we nog bij Koffietijd geweest met Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Je kan daar slecht parkeren, het kost daar een godsvermogen.”

Al met al: Wilfred zelf heeft na vijf weken best een goed gevoel over de ochtend, al denkt hij dat zijn collega’s nog een stuk enthousiaster zijn. “Rick (Romijn, sidekick nummer twee, red.) loopt hier de hele dag door de gangen van: ‘We gaan winnen, we gaan winnen’. Jullie hebben dat gevoel van vroeger weer een beetje terug en jullie wilden graag de ochtend in.”

93.000 kijkers

De 77ste aflevering van De 5 Uur Show, met daarin onder meer Angela Groothuizen en Fajah Lourens, trok gisteren 93.000 kijkers (4,2 procent).

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen