Robert Jensen legt zich niet neer bij nederlaag Donald Trump

Robert Jensen legt zich nog niet neer bij de verkiezingsnederlaag van de Amerikaanse president Donald Trump. Het is pas over na alle juridische pogingen om de verkiezingswinst aan te vechten. Dat zegt hij op Twitter.

Robert Jensen © WNL

Na vier jaar Donald Trump is de Democratische kandidaat Joe Biden uitgeroepen tot de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Trump heeft zijn verlies nog altijd niet erkend en wijt die aan fraude. Hij heeft een hele serie rechtszaken aangekondigd, waarmee hij de macht probeert te behouden.

‘Media is virus’

Gewoon even afwachten dus, zegt Trump-fan Robert Jensen. “Alle stemmen moeten geteld zijn, Staten moeten akkoord en al het juridische moet opgelost zijn. Dan is het pas over. Of als Trump opgeeft. Vergeet niet MEDIA=VIRUS! Ze draaien zo de headlines om: ‘Na oordeel rechter, Trump wint!’ Chaos. Wacht gewoon af.”

Robert liet vrijdag in zijn YouTube-talkshow al weten dat hij gelooft in verkiezingsfraude en vindt het goed dat Trump nu rechtszaken gaat voeren. “Hij wordt meteen neergezet als een tiran, als een boeman en het engste wat er is. Van: kijk, hij is zo anti-democratisch bezig omdat hij deze vragen stelt!”

De media spelen een duistere rol, meent Robert. “De media proberen het te verdoezelen met allemaal chaotische berichtgeving. Luister media, jullie hebben totaal geen credibility meer. Het is een leugenachtige en misleidende industrie geworden.”

Albert wel blij met Trump-exit

Bij het programma Shownieuws waren ze gisteren wél heel erg blij met het vertrek van Trump. “Wat we nu meemaken – althans in de goede landen – is een wereldwijde opluchting. Ik weet niet wat dat is, maar je ziet een soort positieve flow langskomen”, sprak Albert Verlinde.

Collega Bart Ettekoven: “Omdat je toch altijd een beetje bang was van deze man. Deze narcistische psychopaat. Er zat altijd een soort van angst in, van: als hij maar niet op die knop gaat drukken.”

Albert: “Hij was ook van pesten. Je zag het gisteren ook bij die man van CNN die begon te huilen. Dat deed me denken aan iemand die op school altijd gepest is en dan denkt: nu is de bult weg. Of het nou de pers is of de zwarte bevolking of de latino’s: het is allemaal pesten geweest. Iedereen zat in een soort wurggreep, van: gaan we dit nou nog een keer vier jaar krijgen?”

Opluchting alom bij Albert. “Die Trump is toch een soort gek.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen