Trump heeft corona, Patty vond hem al erg oranje

Nederland wordt vandaag wakker met het nieuws dat de Amerikaanse president Donald Trump is besmet met het coronavirus. Een vrij heftig bericht, maar bij Shownieuws zagen ze het al een beetje aankomen. Eerder deze week was het eerste grote verkiezingsdebat van Trump met Joe Biden en daar zag hij er al vrij oranje uit, merkte Patty Brard een dag later op in Shownieuws. “Ik zit alleen maar naar een heel oranje hoofd te kijken van die Trump met dat haar“, merkte ze op.

Patty vond Donald er niet gezond uitzien. “Ja, maar echt, even serieus: wat doe je allemaal om anders te lijken dan de ander?

Daar was Ronald Molendijk het mee eens: “Die man is gewoon een sinaasappel.

Ze vonden dat hij zich ook belabberd gedroeg tijdens het debat. Hij was erg aan het schreeuwen. “Je wordt er ook niet wijzer van, begrijp je? Het is ongelooflijk“, aldus Patty.

Ronald: “Ik probeer een zoontje van 9 en een zoontje van 2 op te voeden met normen en waarden en is het rijkste en machtigste land van de wereld staan deze twee te doen wat ik uitleg dat je niet moet doen. Als dit toch je voorbeeld is in zo’n land.

Hopelijk gaan de volgende debatten beter, aldus Evert Santegoeds. Hij zegt: “Het laatste nieuws is wel dat de volgende debatten anders zullen gaan. Dan zal de mute-knop worden ingevoerd, zodat de presentator de microfoon uit kan zetten.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen