SKO in de war: vooravond SBS 6 door miljoengrens


De kijkcijfers van donderdag 22 oktober 2020 (SKO)

Het lijkt erop dat de kijkcijferkastjes van Stichting KijkOnderzoek compleet van slag zijn. De kijkcijfers die vanochtend zijn gepubliceerd zien er wel héél surrealistisch uit. Dat is te zien op de site van SKO. Niet het Achtuurjournaal, maar De Vooravond is opeens de winnaar van de avond met 1,7 miljoen kijkers . En wie staat er op plek drie? Frank Visser met zijn vooravondshow op SBS 6! Normaal gesproken kijken daar maximaal 500.000 mensen naar, maar nu zijn het er 1,3 miljoen.

En ondanks de lockdown is er op prime time helemaal niets dat boven de miljoen kijkers scoort. Tv-hit Beste Zangers heeft nog maar 854.000 kijkers, terwijl Rooijakkers over de Vloer met ‘meesterinterviewer’ Art Rooijakkers er 901.000 heeft.

Het geinigst zijn de kijkcijfers van De 5 Uur Show, die ineens ergens op lijken: 258.000 kijkers. 5 Uur-Brecht en veel andere tv-collega’s worden blij gemaakt met een dode mus: hier klopt natuurlijk helemaal niets van.

Vermoedelijk worden de kijkcijfers op korte termijn weer ingetrokken.

Update 8.50 uur – Stichting KijkOnderzoek heeft de kijkcijfers ingetrokken.

Update 9.00 uur – Het kijkcijferbureau laat ondertussen weten: “De top 25 van gisteren, 22 oktober is nog niet beschikbaar op onze website en in onze app vanwege een technische storing. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Update 12.50 uur – De kijkcijfers zijn inmiddels gepubliceerd. Zie ook: Chantal Janzen: zes Televizier-sterren, slechte kijkcijfers.

SKO in de war:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen