Gravin Eloise spuugt op Marc van der Linden

De influencende gravin Eloise haalt keihard uit naar Marc van der Linden, de royaltyverslaggever van RTL Boulevard. Dat is te zien op Instagram. De rebelse kleindochter van voormalig koningin Beatrix vindt de manier waarop Marc in RTL Boulevard heeft gesproken over haar broertje Claus-Casimir belachelijk. Marc stelt dat Claus middenin het schooljaar naar een kostschool wordt gestuurd, omdat hij een gebrek aan discipline zou hebben. Het zou een soort straf zijn van zijn ouders.

Marc in de showrubriek: “Hij is charmant en ambitieus, maar heeft kwajongensstreken waar je je als ouders zorgen om zou kunnen maken. Dan kan er een moment komen waarop ouders besluiten: als je zo doorgaat ga je naar kostschool.

Wat een bullshit, zegt Eloise. “Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer.”

Ze wordt doodziek van Marc. “Hoe kan je zo over een jonge jongen praten… en niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je.”

Het is niet gebruikelijk dat er vanuit royaltykringen zo direct wordt gereageerd op verslaggeving over het Koninklijk Huis.

Foto: RTL, YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen