Gravin Eloise spuugt op Marc van der Linden

Geplaatst op do 01 okt 2020 om 11:10

De influencende gravin Eloise haalt keihard uit naar Marc van der Linden, de royaltyverslaggever van RTL Boulevard. Dat is te zien op Instagram. De rebelse kleindochter van voormalig koningin Beatrix vindt de manier waarop Marc in RTL Boulevard heeft gesproken over haar broertje Claus-Casimir belachelijk. Marc stelt dat Claus middenin het schooljaar naar een kostschool wordt gestuurd, omdat hij een gebrek aan discipline zou hebben. Het zou een soort straf zijn van zijn ouders.

Marc in de showrubriek: “Hij is charmant en ambitieus, maar heeft kwajongensstreken waar je je als ouders zorgen om zou kunnen maken. Dan kan er een moment komen waarop ouders besluiten: als je zo doorgaat ga je naar kostschool.

Wat een bullshit, zegt Eloise. “Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer.”

Ze wordt doodziek van Marc. “Hoe kan je zo over een jonge jongen praten… en niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je.”

Het is niet gebruikelijk dat er vanuit royaltykringen zo direct wordt gereageerd op verslaggeving over het Koninklijk Huis.

Foto: RTL, YouTube
56 Reacties op “Gravin Eloise spuugt op Marc van der Linden”


 1. dominicusmaximuts

  Goed zo! Die roddelnichten zeggen maar wat en verdienen daar hun geld mee. Alle BN’ers samen zouden eens een aanklacht wegens smaad tegen de bladen in moeten dienen, over alles dat geschreven wordt en niet klopt. Alleen dat wat bewezen juist is, zou gepubliceerd mogen worden. Anders is een blaadje vullen wel heel makkelijk en kun je mensen op wie je de pik hebt, enorm beschadigen.

 2. Frank Rijk

  Bijt maar van je af.

  RTL Boulevard is het uitschot van tv makend nederland.

 3. Ron

  Goed zo meiske!

 4. marin

  Heeeeel goed meisje, je bent een heldin!

 5. Leo knots

  Is over Marc ook wel het een en ander te zeggen. Vuile niksnut

 6. Ronald

  Sommige mensen verdienen geen titel.

 7. Anonymous

  Eloise, goed zo, bijt maar van je af.

  Zet die riool en jammerende royaltyverslaggever maar op z’n plaats, is meer als terecht.

 8. Angela’s man

  Snap echt waarom 1 of ander lelijk aanhangsel van het Koningshuis ook al aandacht krijgt.

 9. Frank Rijk

  Marc aan de coke gaat stom l u l l e n

 10. Hermann Boring

  Je wordt niet voor niets naar een kostschool in the middle of nowhere verbannen, dat kan iedereen wel bedenken. Het is overbodig dat ook nog eens te benadrukken als “journalist” zijnde.

 11. Ik word niet geaccepteerd door mc/john de mol

  Oe Oe de oranjes zijn op der pik getrapt .mag je niets over zeggen zijn allemaal heilige

 12. Gerda

  Nee dat joch gaat naar die school, vanwege zijn zweetvoeten..

 13. Aap

  @Ik word niet geaccepteerd door mc/john de mol, leer Nederlands, zwakzinnige!

 14. Pettie Fart

  Raar kind heeft aardig wat praatjes en denkt dat ze alles kan maken omdat ze nu eenmaal een gravin is. Ga maar weer snel een sigaretje roken, ook alleen jij mag dat, Eloise en heel Nederland gunt jou deze slechte gewoonte, terwijl andere rokers nog net niet onthoofd worden op het dorpsplein.

  Het geslijm naar dit rare en beginnend narcistische kind toe is om te kotsen.

 15. Britt Scholte Lover

  Marc van der Linden moet je niet serieus nemen, dat ze hem nog steeds uitnodigen bij Boulevard is een aanfluiting! Pak je biezen!

 16. margriet

  Zeur toch niet zo over kinderen van de Oranjefamilie. Het zijn net zulke kinderen als elk ander; met hun dwarsheid, eigenwijsheid, uitproberen en afzetten ten de ouders. Stiekem roken. het zijn de paparazazzi die hun in een glazen huis wil stoppen en verwachten dat deze kinderen voorbeeldig zijn. Ik ben totaal niet koningsgezind; maar heb wel meelij met deze kinderen. Geen koningskinderen, maar gelijke ervaringen van kinderen van de huisarts in ons kleine dorp. Hetzelfde probleem; werden altijd iets bijzonders beschouwd en elke stap werd door dorpelingen in de gaten gehouden. heel verstandig dat de nieuwe artsen in andere woonplaats wonen; hun kinderen kunnen zonder die spiekende dorpelingen opgroeien.

 17. Observant

  Tabaksjunk Eloise is een dom en brutaal meisje. Het is niet: Hoe kan je zo over een jonge jongen praten, maar: Hoe kun je…
  Nog beter als je wat meer respect hebt voor ouderen: Hoe kunt u…

 18. René

  Goed zo Eloise en nu stoppen met roken.

 19. Bastiaan

  terecht dat die azijn zure Marc op z’n plek wordt gezet

 20. Teuntje

  Eloise is niks en Marc nog minder

 21. Geen bezwaar

  De genen van Bernhard komen te pas en te onpas boven drijven.

 22. Fidan

  Goed zo Lekker. Praten over een minderjarige geeft geen pas !

 23. Ernestine

  Pettie Fart , je bent en blijft een dom type boven op je zolderkamertje🤮

 24. Chijle Hondt

  Heeft Simon Sch. al gereageerd?
  Dat deze prinses zeker niet de lekkerste is?

 25. Tobias

  De ‘ zo gewoon gebleven ‘ gravin laat weer van zich horen. Laatst zei ze dat Trix de liefste oma van de wereld was. Zou ik ook zeggen van zo’n oma, die al haar kleinkinderen onlangs een miljoen euro schonk.

 26. Karbonade

  Is en blijft gewoon een verwend k utkind.
  Deze nepgravin.

 27. Jantien Visser

  Zo!! Het gravinnetje spreekt! Meisje hou je koest, je maakt je steeds meer belachelijk. Zal je wel bevallen, zo in de spotlights, maar probeer dan wel wat zinnigs te zeggen en niet zo dom te blaten.

 28. Pettie Fart

  @Ernestine
  Veronderstellen dat ik een zolderkamer bezit is pas dom.
  Niet iedereen woont nog bij pappie en mammie in het burgerlijke rijtjeshuis omdat ze te stom zijn om een eigen inkomen te genereren zodat ze daarmee een fatsoenlijk onderkomen kunnen bemachtigen. Toch Ernestine, moederskindje.

 29. Corry Jankbal

  Jesus wat is dat kind lelijk! Hopelijk blijft ze flink doorpaffen dan zijn we er ook snel vanaf. Domme arrogante kip

 30. Maup Caransa

  Marc van der Linden en Maxim Hartman zijn een stel.

 31. anonymous

  Gravin….waarom gebruikt ze die titel.
  Denkt ze dat ze dan interessanter is?

 32. Herman Hoogsteder

  Marc is het uitschot van het uitschot van boulevard

 33. Momo

  “wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer.”

  Dat betekent nog steeds niet dat hij niet is weggestuurd.

 34. Marga Scheiding

  Ze is weer terug naar haar ouders in Den Haag. Ik mag hopen dat ze mag roken op haar kamertje. Anders sta je met dit k**weer buiten op straat. Da’s voor een gravin wel heel armoedig.

 35. Gordon

  Spuug vindt Marc geen probleem! ☺

 36. Royalty Deskundige

  Marc,enorme zaadlozing, ga wat nuttigs doen met je leven man

 37. Zomaar

  Heel normaal in die kringen.
  Onze huidige koning voltooide zijn middelbare opleiding in Wales.

 38. Sjaak

  Marc is lief.

 39. Luister

  Eloise moet helemaal zelf weten of ze rookt, dat gaat niemand wat aan.
  Ik vind haar heel eerlijk en recht voor z’n raap. Hulde!

 40. ton

  Ach, wanneer een turk een meisje vermoord heeft hij altijd wel een zus die alles goedpraat.

 41. GW

  Het grappige is dat Marc van der Linden doorgaans uiterst diplomatiek is ten aanzien van de Oranjes. Als kijker voel je altijd zijn spagaat: kritisch willen lijken maar ondertussen is hij oh zo bang gecanceld te worden door de Oranjes. Dat hij niet meer aanwezig mag zijn bij de persmomentjes. Elke vorm van kritiek wordt door hem afgezwakt of ingekleed. Af en toe springt hij wel uit de band als hij de de make-up van Máxima bestempeld als de Bruine Snickers-look omdat haar visagist niet het verschil weet tussen een blush en een bronzer. Maar doorgaans wordt het gehele koningshuis met fluwelen handschoenen aangepakt bij RTLBoulie.

  Enfin, we kunnen dus concluderen dat het waarschijnlijk 10 keer erger is dan Marc van der Linden doet voorkomen.

 42. Simon Megma

  18 en de eerste spuit in haar gezicht is al gezet.Zij is zo’n type waarom je tegen t koningshuis bent en voor n republiek!Jouw mening is net zo belangrijk als die van n vlieg op n grote hoop stront!

 43. Deep throat

  Luister@
  Hoe achterlijk en aso het ook is; ze moet inderdaad zelf weten of ze zich al op jonge leeftijd dood rookt. Maar niet waar anderen bij zijn, want dan vergiftigt zij die mensen ook. Sowieso niet in het openbaar, want zij is een publiek figuur. Dat zij toch rokend gefotografeerd wil worden levert haar waarschijnlijk veel geld op. Haar moeder was namelijk jarenlang lobbyist bij de tabaksindustrie.

 44. Folkskrant

  Iedereen l ult eroverheen wat de knul gedaan heeft. Rijkeluiskinderen en de omgeving kennende, gaat het om blowen, spijbelen, zittenblijven, mijn en dijn verwarren etc. Een kostschool is overigens vaak best leuk. Wel mooi hoe Constantijn dit eeuwenoude white privilege zijn zoon gunt. Straks weer brallen over inclusiviteit, diversiteit en disruptie.

 45. Henry

  De GRAVIN vindt zich zelf wel erg belangrijk.

 46. Merel

  Ik begrijp echt niet dat een volwassen man zo geinteresseerd is in het doen en laten van een andere familie dat hij er zijn vak van gemaakt heeft om die familie overal te volgen. Ga iets nuttigs doen man!

 47. M52

  Zij mag toch voor haar broer opkomen. Voor de aandacht hoeft ze het niet te doen. En Mark mag ervan alles van vinden. Maar doe je werk dan goed en verdiep je eerst in je items die je wilt maken voordat je de roddel in het openbaar gooit. Maar ja het is natuurlijk je beroep.

 48. dd

  Wat is de grafin toch lelijk, en een verwent meisje die altijd haar zin krijgt.

 49. StefanV

  Ze heeft nog gelijk ook, die Eloise. Beetje makkelijk om allerlei aannames over een 16-jarige jongen de wereld in te slingeren.

 50. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ik vind die gozer rechts op de foto zo ontzettend lelijk.

 51. Lies

  Grappig dat deze jongedame al veel volwassener en bijdehanter is dan Marc van der Linden. Heb het even op gezocht, die blijkt 50. Gaat het eigenlijk wel goed met hem?

 52. Graffin

  Marc vd Linden heeft geen enkel recht van spreken, over wie of wat dan ook. Deze man is een enorme hypocriet met zijn maagverkleining en hiv. Go Eloise, gooi de knuppel maar in het hoenderhok !!!

 53. Ikke

  Waar gaat het nog over? Raak de kluts kwijt. Niet geïnteresseerd in roddels, laat de bladen waar ze zijn, niet kopen dus. De roddels op Boulevard en Show Nieuws niet kijken, verdwijnen er een hoop roddels en verzinsels van zelf. Degene die bovenstaande tv programma’s kijken en bladen kopen ziorgen er mede voor dat dit soort berichtgeving blijft bestaan!

 54. JasperV

  Goed gedaan Eloise dat je voor je broer opkomt.

 55. ikweethetbeter

  Mooi Eloise ,hier hou ik van !!!!!

 56. Coby

  Heel goed Elouise, jouw open en directe reactie verdient lof!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.