Frits Sissing flirt met Eva Jinek, werkt niet

Geplaatst op wo 07 okt 2020 om 8:05

Frits Sissing maakte gisteren totaal geen indruk op Eva Jinek met zijn ultieme flirtgezicht. Ze herkende zijn flirtexpressie niet eens. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Een wetenschappelijk onderzoekje over het ultieme flirtgezicht werd gisteren aangestipt in meerdere tv-programma’s, waaronder Jinek. Je zou je hoofd een klein beetje opzij moeten houden en naar voren buigen, terwijl je subtiel glimlacht en oogcontact maakt. Eva: “Frits, wat is jouw flirtgezicht?

Daarop zette Frits een olijk gezicht op, wat zijn flirtgezicht voor moest stellen. “Wat zeg je?“, vroeg hij nonchalant aan zijn gastvrouw.

Eva had niet door dat Frits op dat moment al zijn flirtgezicht trok. “Ik zei: ‘Wat is jouw flirtgezicht?’“, herhaalde ze.

Frits verbaasd: “Nee, ik zette mijn gezicht al op, maar dat kwam niet over.”

Eva hysterisch: “Sorry, ik zag het niet! O, wat erg! Hij is subtiel, zullen we het daar op houden? O, wat erg Frits, ik ga het goedmaken met je! Hij is heel subtiel.”

Frits zat aan de talkshowtafel om te praten over zijn tv-hit Tussen Kunst & Kitsch.

Foto:
25 Reacties op “Frits Sissing flirt met Eva Jinek, werkt niet”


 1. Henny Spekken-Bonen

  Wat een kleuteronzin zijn de onderwerpen bij Jinek

  RTL Boulevard niveau.

 2. b

  Serieus MC ?

 3. Dreetje H.

  Zouden ze na afloop geneukt hebben of bedoelt Eva iets anders met goedmaken?

 4. Eva Quirinius

  Kan dit “nieuwsbericht” aub verwijderd worden? Inderdaad niveau RTL Boulie

 5. LD

  Goed ingestudeerd: Je vraagt t aan Frits, die hapt altijd, en wat ie ook doet dan zeg jij iets van “oh was je al begonnen”, kunnen we lachen.

 6. Piet de Zwart

  Mond bij Eva staat altijd in standje pijpen.

 7. Jos

  Op1 – Jinek: 131 – 11

 8. Hannie

  nee vindt je het gek, Frits Sissie is zo sissy als maar kan, totaal gay.

 9. Lekie

  Maar ze heeft weer volop ruimte en aanleiding gehad om weer hysterisch te kunnen schreeuwen. Wat is het toch een ordinaire troel.

 10. Kareltje

  Het was volgens mij niet Frits zat te flirten maar Badr die opeens gepositioneerd wordt als een nieuwe knuffel held. Onbegrijpelijk.

 11. Van Halen

  Frits,de gladde aal die niets kan brrr

 12. Bart M.

  Het was ook weer een kinderachtige vertoning gisteravond.

 13. Chelsey

  Madam Luxembourg vecht om de gunst van de kijker met zeer slap “Amazing Discoveries act” in theekrans Op4! Totaal kansloos! Wannabe Sonja Barend op Bertelsmann 4 ‘wint’ néver nooit niet, van Op1 op 1!

 14. Arie Spareribbens

  Eva zat zich vrijdag jl. op te geilen aan Matthijs
  En gisterenavond was Badr aan de beurt. Frits had sowieso geen kans bij Eva.

 15. colette

  Wat een slecht program is het geworden die alcoholist doet alsmaar gekker zal blij zijn als Beau terug is

 16. Bram

  Fritsslissing past goed bij zijn omroep, net zo kleurloos.

 17. Chelsey

  Is een rode kabbalah koordje om de linker pols misschien niet een uitkomst voor Madam Luxembourg? Er moeten kennelijk natuurwetten op magische wijze gebroken worden om enigszins winst te kunnen afdwingen voor zo’n slap laat theekransje op Herr Bertelsmann’s Europese commerciële tv zender voor Nederlandstalige kijkers! Immers Wannabe Sonja Barend is niet bij machte om op eigen kracht te winnen van Nederlands enige echte late night talkshow bij de NPO Op1! Dan kan Evaatje na haar serie rode jasjes van begin dit tv seizoen, weer met een gerust hart, afstand gaan doen van de kabbalah rode kleur nagelijk van afgelopen weken!

 18. Frank

  @Jos
  je bent een sukkel met je scorebord opmerking.

  zeg dan niks, of wil je meedoen met de kudde?

 19. Gommers

  Eva is een golddigger en heeft een neusje daarvoor. Frits Sissing maakt geen kans bij dit soort uitbaters. Voor een rijke stinkerd zou ze per direct haar vriendje dumpen.

 20. A.M.

  LD
  wo 07 okt 2020 om 8:50

  “Goed ingestudeerd: Je vraagt t aan Frits, die hapt altijd, en wat ie ook doet dan zeg jij iets van “oh was je al begonnen”, kunnen we lachen.”

  ^Ja, van die Linda de Mol sneertjes op bestelling. Slaapverwekend, maar Eva doet natuurlijk alles om nog een beetje te scoren.

 21. Chelsey

  … Dan kan Evaatje na haar serie kabbalah rode jasjes van begin dit tv seizoen, weer met gerust hart afstand gaan doen, van de kabbalah rode kleur nagellak van afgelopen weken! …

 22. Henny Spekken-Bonen

  Eva Jinek lijkt in het geheim te zijn getrouwd met Dexter van der Voorn. Dat zou blijken uit een officieel Kadaster-document waar Shownieuws de hand op heeft weten te leggen.

  Wat een achterbakse trut is Jinek toch.

 23. Smerig Zwijntje Geronimo

  Dit zijn het type sneren van vrouwen, die ze speciaal reserveren voor mannen die ze totaal niet mogen. Mijn tip aan Sissing: stuur je assistente maar naar Engnek om je progamma te pluggen in het vervolg. Misschien valt die wel in het pulletje bij Jellinek.

 24. Jaap Aap

  Van Halen: je hebt het iq van een schoenzool, domme mongool…

 25. Jaap Aap

  Maar ik ben zelf de grootste mongool met het laagste iq en ben ook nog besmet door mijn vriendje Gordon, wie helpt mij uit mijn lijden?!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.