Kerstspecial All You Need Is Love nog niet geannuleerd

De kerstspecial van All You Need Is Love is nog niet geannuleerd. De voorbereiding is ondanks het coronavirus nog steeds in volle gang. Dat heeft presentator Robert ten Brink gezegd op NPO Radio 2. Het is nog niet duidelijk welke invloed het coronavirus precies heeft op de kerstshow. “Daar zijn we dus heel druk over aan het nadenken. Dat verandert natuurlijk ook per dag. Toen we een maand geleden begonnen te denken, zeiden we al: ‘We weten niet hoe het over een maand is.’”

De situatie kan razendsnel veranderen, merkt Robert. “Nu lopen we alweer met mondkapjes op straat. Je weet niet hoe het over vier weken is, misschien zitten we dan wel weer in een totale lockdown. Ik heb geen idee eigenlijk.”

Er wordt achter de schermen gewerkt met meerdere scenario’s. “We hebben wel allemaal plannetjes klaarliggen om het coronaproof, maar wel op een leuke manier te kunnen doen.”

Robert hoopt van harte dat hij ondanks alle coronatoestanden mensen uit het buitenland naar Nederland kan halen. “We hopen ook ook dat we mensen uit het buitenland te kunnen halen voor de kerst, wat nu denk ik extra belangrijk is, omdat heel veel mensen elkaar echt heel lang niet hebben kunnen zien door alle toestanden.”

Het is allemaal nog even onzeker. “We moeten afwachten.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen