Danny de Munk weigert deelname aan Wie is de Mol

Geplaatst op vr 25 sep 2020 om 15:40

Danny de Munk wil niet meedoen aan Wie is de Mol, ondanks dat je populariteit daardoor flink kan stijgen. Dat geeft hij aan in gesprek met het AD. Wie is de Mol is een van de grootste hits van de Nederlandse televisie, dus is voor BN’ers een bijzonder interessant platform. “Ik ben een paar keer gevraagd voor Expeditie Robinson. Ga ik niet doen. Wie is de Mol? Ook niet. Te lang van huis. Ik doe dingen niet voor geld. Bekender word ik ook niet. Ik moet het gewoon echt leuk vinden.

Wél is hij te zien in het nieuwe seizoen van Thank You For The Music, dat vanavond van start gaat op SBS 6. “Vorig jaar ben ik daar te gast geweest, nu ben ik captain, samen met Johnny de Mol en Sanne Hans.”

Dat is wél iets dat goed bij hem past, zegt Danny. “Een muziekprogramma met veel gekkigheid, maar we zijn ook bloedfanatiek. Elkaar aftroeven, ook verbaal.”

SBS 6 heeft hem maar mooi weten te strikken. “Ik krijg veel aanvragen binnen voor televisieprogramma’s, maar de meeste zeg ik af. We zijn niet allemaal hetzelfde, hè.

Ik doe alles uit passie. Muziek maken, acteren, dus ook dit.

Foto: SBS
8 Reacties op “Danny de Munk weigert deelname aan Wie is de Mol”


 1. Danny's vrouw

  Als hij klaаrkomt gilt hij TEEERIIIIING!

 2. Danny's dealer

  Ik noem hem altijd Danny de Junk.

 3. Juist

  “ik doe dingen niet voor geld”
  Wat zou je moeten neerleggen om hem een half uurtje te komen laten lallen.

 4. tim

  expeditie Robinson dan?

 5. Ciske de R.

  Ach, krijg toch allemaal de kolere….

 6. Sander

  Gelukkig wil hij niet meedoen met WIDM. Veel te arrogant.

 7. Astra

  Hij kwam niet door de selectie. Een kabouter met hangbuik. Bleek niet te kunnen rennen.

 8. A. Tempelman

  Mevrouw De Munk wil hem elke nacht thuis in bed, voor de zekerheid.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.