Is Ruben Nicolai de nieuwe tv-koning van RTL 4?

Jarenlang gold Martijn Krabbé als de grootste ster van RTL 4, omdat hij met The Voice en de spin-offs daarvan de best bekeken titels van de zender hostte. Heel even gooide Beau van Erven Dorens nog hoge ogen met zijn tv-hit The Amsterdam Project, maar inmiddels is het Ruben Nicolai die kijkcijferhit na kijkcijferhit aaneenrijgt. Naast Ik Weet Er Alles Van, De Erfgenaam en Lego Masters, is hij vanavond weer op de buis met zijn andere grote hit: The Masked Singer.

Ruben Nicolai is een hitmeester, maar zelf relativeert hij het. “Ken je Maximum Bereikt nog, dat programma? Nou, zoek dat maar eens op in de krochten van de archieven. Sloeg he-le-maal niet aan“, vertelt hij in het AD.

Er zijn genoeg shows van hem die niet gescoord hebben, stelt Ruben. “Ach, ik kan zo tien seizoenen opnoemen waarin ik altijd wel twee niet zo succesvolle programma’s deed. Ik ga nu toch niet naast mijn schoenen lopen?

Het kan volgens Ruben ook zo weer over zijn. “Wat zong Frank Sinatra ook alweer in That’s Life? ‘You’re riding high in april, shot down in may.’ Dat is zo van toepassing op het televisiewereldje. Vandaag sta je er, morgen word je alweer ingehaald.

Je kunt er zelfs niet op rekenen dat The Masked Singer vanavond weer zo aanslaat als vorig jaar, zegt Ruben in De Telegraaf. “We kunnen wel doortellen vanaf vorig jaar, maar in het verleden behaalde resultaten bieden nu eenmaal geen garantie voor de toekomst. Gods wegen én die van de kijker zijn ondoorgrondelijk, dus we beginnen gewoon weer op nul.

The Masked Singer is om 20.00 uur te zien op RTL 4, recht tegenover Bed & Breakfast op NPO 1 en Thank You For The Music op SBS 6.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen