Bridget Maasland zit elke dag drie minuten in vriezer

Bridget Maasland zit elke dag drie minuten in de vriezer om meer weerstand op te bouwen. Ze is vorige week elke dag naar het Freezlab geweest en gaat dat deze week ook doen. Dat heeft ze laten weten op Instagram. Tijdens die sessies zit Bridget in een ruimte van -110 graden. Na afloop rinkelen de ijskristallen weer door haar aderen en kan ze er weer volop tegenaan. “De afgelopen week elke dag naar Freezlab geweest. Ik plak er nog een week aan vast“, aldus de RTL-presentatrices.

Het is volgens Bridget heel lekker om elke dag in de vriezer te zitten. “Extra energie, meer focus, weerstand opgebouwd, intenser geslapen, sneller hersteld van het sporten en extra collageen aangemaakt.

Het zal de oplettende kijker niet verbazen dat Bridget elke dag in de vriezer zit. Ze heeft al jaren het imago van een ijskonijn. Vorig jaar gaf haar manager Xenia Kasper aan daar niets van te begrijpen.

Xenia: “Bridget heeft de naam onderkoeld te zijn, maar zo heb ik haar absoluut niet meegemaakt. Ze is snel en ad rem, lief, zorgzaam, emotioneel en sensibel. Hoe dat beeld is ontstaan weet ik niet en het bestond al voordat ik in 2008 haar manager werd.

Het is haar nooit gelukt dat beeld te keren. “Je kunt ook weinig aan dat imago doen als de media je bij elke gelegenheid zo benoemen. Journalisten noemen mij bijvoorbeeld Duitse herder, daar kom ik ook niet meer vanaf. In interviews heeft Bridget het beeld proberen bij te stellen, maar het blijft toch plakken en valt niet helemaal weg te poetsen.

Overigens laat Bridget zich al jaren invriezen, al heeft ze de frequentie wel opgehoogd. “Het is ideaal, want je maakt extra collageen aan en je spieren herstellen na het sporten“, zei ze eerder dit jaar.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen