648.000 kijkers voor Million Dollar Wedding


De kijkcijfers van zaterdag 1 november 2008 (SKO)

Million Dollar Wedding (RTL4, 19:59) – De grote finale van Million Dollar Wedding, de droombuiloft van Mike en Nanda in The Grand in Amsterdam, werd zaterdagavond live door 648.000 kijkers (madl: 10.4%) bekeken. Het is daarmee de best scorende aflevering van Million Dollar Wedding geworden. Voor Mike en Nanda komt er nu een einde aan een drukke tijd. Mike: “Je bent er haast dag en nacht mee bezig, niet normaal. Met de kleine erbij, leefden we een beetje langs elkaar heen.

Mike vond het vorige week zaterdag best spannend, toen Wendy van Dijk aan het eind van de finale bekend maakte wie het winnende koppel was. Eigenlijk is Mike niet zenuwachtig aangelegd. “Toch liep het zweet wel even over m’n rug, toen Wendy van Dijk bekend ging maken wie er had gewonnen“, zegt Mike. Na de voor hen overdonderende uitzending kwam er van alles op het paar af. “We worden platgebeld en aan alle kanten gefeliciteerd. Ongelooflijk.”

Het Beste Idee Van Nederland De Uitslag (SBS6, 22:31) – De finale van Het Beste Idee van Nederland is goed bekeken. Er stemden 1.074.000 kijkers (madl: 17.3%) af op de laatste aflevering van het uitvindersprogramma. De uitzending waarin de winnaar bekend werd gemaakt trok later op de avond op SBS 6 ruim 1.405.000 kijkers (madl: 22.8%). Het Beste Idee van Nederland, dat werd gepresenteerd door Tooske Ragas en Henkjan Smits, werd gewonnen door Wim de Vroedt. Hij introduceerde het Wandelstok Klemsysteem. Een apparaatje waarmee stokken of krukken aan tafel kunnen worden geklemd. Het idee kwam van Fons Marcus, de onlangs overleden oom van zijn vrouw. De hoofdprijs bestaat uit 25 duizend euro en een contract om het idee van Marcus daadwerkelijk in de winkels te krijgen.

Groeten Terug (SBS6, 21:30) – De terugkeer van de populaire serie Groeten Terug werd zaterdag door liefst 1.405.000 kijkers (madl: 21.3%) bekeken. De communicatie tussen de Samburu en de Kazàns verloopt deels via een tolk, maar over het algemeen begrijpen ze elkaar ook zonder hulp. Oscar Kazàn: “Als wij zeggen dat het goed is, durven ze alles. Zo proeven ze bijvoorbeeld alles wat wij hun voorzetten. Alleen van vis moeten ze helemaal niets hebben. Kip of varkensvlees vinden ze ook niet echt lekker, maar ze hebben het wel geprobeerd. Rund staat boven aan de lijst, want dat eten ze thuis ook.” Zoon Steven: “Ze passen zich razendsnel aan: ze aten de eerste avond meteen met mes en vork. De zee vonden ze wel heel bijzonder. In het begin waren ze bang dat het kabbelende water hen wilde opeten. Waar de golven toch vandaan komen, wilden ze weten. Tja, probeer daar eens antwoord op te geven.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen