1,5 miljoen kijkers voor Groeten van MAX


De kijkcijfers van maandag 4 augustus 2008 (SKO)

Foto: Kippa FotografieGroeten van MAX (MAX, Ned1, 21:32) – Sybrand Niessen scoort met zijn programma Groeten van MAX torenhoge kijkcijfers voor omroep MAX. Maandag werd het tv-programma door 1.500.000 kijkers (madl: 27.0%) bekeken. Daarmee was het op het NOS Journaal na het best bekeken programma van de maandagavond. Sybrand Niessen heeft RTL 4 definitief verlaten. Zijn plek bij TV Makelaar is ingenomen door Tim Immers en nu wil hij verder bij MAX. “Ik wil hier doorgroeien.

Sybrand Niessen wil graag een contract tekenen bij Omroep MAX en het lijkt erop dat de omroep dat ook wil. In de winter wil de omroep met een wintereditie van Groeten van MAX komen over wintersportdebacles. Sybrand heeft het naar zijn zin bij de publieke omroep. “Ik hoop dat ik kan doorgroeien bij Omroep MAX“, zegt de presentator die jarenlang hetzelfde deed bij RTL. “Daar bleef de echte doorbraak uit en stokte het bij de TV Makelaar.

RTL Nieuws (RTL4, 19:30) – Acteur Morgan Freeman is ernstig gewond geraakt bij een auto-ongeluk. In het ziekenhuis willen ze alleen kwijt dat zijn situatie ernstig is. Maar volgens Amerikaanse media zou de acteur wel aanspreekbaar zijn. De 71-jarige acteur reed in de staat Mississippi, waar hij woont, toen zijn auto van de weg raakte en over de kop sloeg. Freeman heeft enkele botbreuken, maar gaat het verder goed met hem. Hij zou onderweg zijn geweest naar zijn huis. Volgens zijn woordvoerster zal de 71-jarige acteur worden geopereerd. Hij maakt goede kans op volledig herstel. Freeman is momenteel te zien in de Batmanfilm The Dark Knight. In 2005 won hij een Oscar voor Million Dollar Baby. RTL Nieuws, dat hierover berichtte in een nieuwsflits, werd maandag door 792.000 kijkers (madl: 21.6%) bekeken.

Trick & Treat (Veronica, 18:59) – Kee Huidekoper won in november de wedstrijd ‘Ik wil in GTST’ en kreeg een rolletje in de soapserie. Sinds half juli presenteert ze voor Veronica het programma Trick & Treat, dat maandag 181.000 kijkers (madl: 5.5%) trok. In het programma met de verborgen camera wordt een grap uitgehaald met een nietsvermoedende winnaar van weekloterij Dayzers. “Veel mensen zeggen dat ik het goed doe, maar dat ik vooral mezelf moet blijven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben nog heel erg bewust van die camera voor mijn neus. Ik praat te snel en neem te weinig tijd om adem te halen. Er valt dus nog veel te leren, maar dat zie ik vooral als een uitdaging. Ik wil steeds beter worden. Bij Goede Tijden was dat hetzelfde. Als ik afleveringen terugzie, vind ik mezelf soms verschrikkelijk slecht spelen. Maar wanneer ik de eerste en de laatste scène naast elkaar zet, zie ik duidelijk een stijgende lijn. Uiteindelijk heb ik het niet slecht gedaan, denk ik dan.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen