552.000 kijkers voor America’s Next Top Model finale


De kijkcijfers van maandag 24 maart 2008 (SKO)

America’s Next Top Model (RTL5, 20:34) – De exotische Jaslene Gonzalez is maandagavond door presentatrice Tyra Banks uitgeroepen tot de winnares van America’s Next Top Model 8. Na 13 weken was nu de ontknoping te zien van America’s Next Top Model: 552.000 mensen (madl: 7.1%) bekeken de finale. In Amerika is het negende seizoen alweer afgelopen en wordt nu de tiende serie uitgezonden. In Nederland is vanaf volgende week Holland’s Next Top Model seizoen vier te zien.

Daphne Deckers verzorgt opnieuw de presentatie van Holland’s Next Top Model. “We kijken zeer uit naar de nieuwe reeks ‘Holland’s Next Top Model’. Er staat wederom een aantal opvallende verrassingen te gebeuren zowel voor de kijkers als de geselecteerde dames. Dit vierde seizoen belooft de eerdere reeksen te overtreffen“, zegt programmadirecteur Remko van Westerloo. Jaslene was maandag overigens bij Jensen (364.000 kijkers) te gast om te praten over haar overwinning.

Grenzeloos Verliefd (NET5, 22:28) – Grenzeloos Verliefd volgt mannen en vrouwen die alles in Nederland achterlaten om samen te kunnen zijn met hun grote liefde die ver van huis woont. Geen gemakkelijke stap, vertelt de 25-jarige Kristel aan TVgids.nl. “Voor ik aan een nieuwe studie begon, besloot ik om op reis te gaan. Dus ik vertrok alleen richting Sao Paulo, om daar een reis van vier maanden te maken door Brazilië, Argentinië, Bolivia en Peru. Het liep allemaal anders. Want toen we gingen paardrijden op de Patagoonse steppe, viel mijn oog op de gids. Wat een prachtig plaatje was hij. Ik vroeg in mijn beste Spaans of ik een foto van hem mocht maken. Pas later besefte ik dat het liefde op het eerste gezicht was.” Terug in Nederland geloofde niemand dat Kristel echt terug zou gaan naar Argentinië. “Toen het doordrong dat ik wel terug ging, was de eerste reactie van mijn ouders niet de meest vrolijke.” Grenzeloos Verliefd werd door 318.000 kijkers (madl: 6.6%) bekeken.

EK Zwemmen Estafette (NOS, Ned2, 19:15) – Inge de Bruijn was maandag supertrots op haar opvolgster Marleen Veldhuis. De veelvoudig olympisch kampioene, die de EK in Eindhoven analyseerde voor de NOS, maakte van zeer nabij mee hoe haar wereldrecord op de 50 vrij uit de boeken werd gezwommen. “Ik ben blij dat het record in Nederlandse handen is gebleven. Als iemand het moest doen, dan was zij het“, stelde De Bruijn. “Vlak voor de huldiging zag ik haar al. Ik heb haar opgetild en we hebben samen een vreugdedansje gedaan. Het was superleuk dat ik haar daarna ook nog de bloemen mocht geven.” De Bruijn noemde het een voordeel dat Veldhuis zo vlak voor de Spelen een wereldrecord achter haar naam heeft staan. Ze kwam zelf met een reeks mondiale toptijden naar Sydney 2000. “Je voelt je heel sterk na zo’n wereldrecord en geeft toch een tikje aan de rest van de wereld. Ik vind ook dat Marleen zich de afgelopen periode op alle fronten uitstekend heeft ontwikkeld. Alles valt hier op z’n plaats. Ze is een ware kampioene.” Het verslag van het EK Zwemmen trok maandag op het hoogtepunt een publiek van 966.000 kijkers (madl: 18.4%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen