1,3 miljoen kijkers voor Help, Mijn Man Is Klusser


De kijkcijfers van donderdag 21 februari 2008 (SKO)

Help, Mijn Man Is Klusser (RTL4, 20:32) – Als een soort Dr. Phil moest presen- tator John Williams tijdens de start van het derde seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser donderdag ingrijpen om het stel dat meedeed aan het klusprogramma weer bij elkaar te krijgen. Naast deze af- levering met een woedende man, zitten er volgens John nog meer verrassingen aan te komen. “We hebben een klusser die wel héél verrassend reageert; meer zeg ik niet.” Komt er ook een Help, Mijn Vrouw Is Klusser…?

Na drie seizoenen is het in het najaar wellicht tijd voor Help, Mijn Vrouw Is Klusser. John: “Nooit over nagedacht eigenlijk, maar dat zou best een leuk idee zijn. Wie weet.” Maar al bij de mannelijke variant vreesde John dat er nooit genoeg kwesties zouden spelen om een derde seizoen mee te vullen. “Voordat het programma van start ging, vroeg ik me af of er wel genoeg cases warom om afleveringen mee te vullen”, vertelt John in Televizier. “Ja dus. Te veel misschien wel.” Help, Mijn Man Is Klusser werd donderdag door 1.263.000 kijkers (madl: 18.5%) bekeken.

Geld maakt gelukkig? (EO, Ned1, 22:21) – Met een gelijksoortig thema vult de Evangelische Omroep sinds donderdag het gat dat Jort Kelder en de KRO hebben achtergelaten met de realityserie Bij ons in de PC. In EO’s Geld maakt gelukkig? onderzoekt Marc Dik wat het winnen van de loterij met mensen doet. Wat is er eigenlijk EO aan dit programma? “Het palet van de Evangelische Omroep is breed. Zonder onze doelstellingen te verloochenen. Dit programma gaat over belangrijke momentenin het leven van mensen. En dat past precies bij ons“, verklaart Marc Dik in De Pers. Als Marc Dik gevraagd wordt antwoord te geven op de programmanaam, zegt hij: “Enkelen van de mensen die ik heb geïnterviewd, waren wat meer ontspannen gaan leven. Anderen, die door het winnen van een prijs bijvoorbeeld geen contact meer hadden met hun familie, zeggen: had ik maar nooit gewonnen.” Geld Maakt Gelukkig? ging donderdag met 999.000 kijkers (madl: 17.4%) van start.

Helsingborg – PSV (SBS6, 20:41) – PSV schaarde zich donderdagavond bij de laatste zestien in de UEFA Cup. Na rust moest de club uit de Zweedse kustplaats toezien hoe de Eindhovense ploeg zich van een langer verblijf in Europa verzekerde (1-2). Trainer Sef Vergoossen van PSV is tevreden over de uitzege van zijn club. “We wilden de volgende ronde van de UEFA Cup bereiken en dat is gelukt“, aldus de coach. Hij verheugt zich op de krachtmeting met Tottenham Hotspur, in de volgende ronde van de UEFA Cup. “Het is een mooie, aansprekende tegenstander, die zich afgelopen winterstop aardig heeft versterkt. De club is na een moeizame start in de competitie op de weg terug. Engelse ploegen hebben altijd een grote aantrekkingskracht en Tottenham gezien de historie helemaal. Ik verwacht dat de thuiswedstrijd volledig uitverkocht zal zijn.” Helsingborg – PSV scoorde 1.322.000 kijkers (madl: 20.1%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen