1 miljoen kijkers voor RTL Boulevard


De kijkcijfers van donderdag 31 januari 2008 (SKO)

RTL Boulevard (RTL4, 18:32) – De showbizzrubriek RTL Boulevard was donderdagavond het eerste programma waarin misdaadverslaggever Peter R. de Vries live te gast was om te vertellen over het oplossen van de zaak Natalee Holloway. “Het is een enorm spannende affaire geweest en zondag zal op SBS 6 duidelijk worden waarom en hoe moei- lijk het is geweest“, gaf De Vries aan in het programma. De misdaadjournalist was later op de avond ook live te gast in Pauw & Witteman.

Inhoudelijk wilde Peter R. de Vries niet ingaan op vragen van het presentatieduo van RTL Boulevard. “Aanstaande zondag wordt er een special van mij uitgezonden en daarin zullen we alle details uit de doeken doen. Dan zullen op alle vragen ook meer antwoorden komen“, zei De Vries. Tegen RTL Nieuws: “Ik sta niet bekend als een man die praatjes verkoopt.” Ten tijde van het wijnincident met Joran van der Sloot – die eerder werd verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee – was De Vries nog niet op de hoogte van de ontknoping, zo zei hij in de actualiteitenrubriek Netwerk. RTL Boulevard trok donderdag 1.000.000 kijkers (madl: 20.5%).

Aanvulling: ‘Peter R. de Vries trekt veel televisiekijkers

De Gouden Kooi (RTL5, 19:29) – De Gouden Kooi liet donderdag zien hoe ‘miljonair’ Lieke na een maandenlang verblijf de luxueuze televisievilla in Eemnes verliet. Ze liep de poort uit met haar nieuwe vriend DJ Quintin, die ze ‘in de Kooi’ ontmoette. Haar oude vlam Huub heeft zijn pijlen inmiddels op Claire gericht, de nieuwste bewoner van de villa. “Ik wil niets meer met hem te maken hebben. Hij gooit zijn eigen glazen in, is totaal respectloos en zijn gedrag is absurd. Natuurlijk hebben we mooie momenten gehad, maar hij heeft ondertussen ook keihard op mijn hart gestaan. Er zijn momenten geweest waarin ik zelfs bang voor hem was. Als ik mezelf terug zie op tv, denk ik: goh, wat een sterke vrouw. Maar je moet niet vergeten dat de Kooi een heel beperkte wereld is. Emotioneel gezien is het heel zwaar.” De Gouden Kooi werd donderdag door 498.000 kijkers (madl: 9.0%) bekeken.

Het Mooiste Meisje van de Klas (TROS, Ned1, 22:10) – In Vermist en Het mooiste meisje van de klas biedt Jaap Jongbloed hulp en brengt hij mensen bij elkaar. “Ik hou ontzettend van verhalen van mensen. Want ieder mens heeft een verhaal. Sterker nog, iedereen heeft een dramatisch verhaal.” Zelf heeft de presentator ook het één en ander meegemaakt, vertelt hij in Televizier. “Wat ik in mijn carrière als een ingrijpende fase heb ervaren, is de talkshow Jongbloed & Joosten. Het was niet bepaald een warm bad, maar een orkaan van gebeurtenissen die maar doorraasde. Er keken miljoenen mensen, maar er was ook kritiek en ruzie. Een waanzinnige tijd, waarin ook mijn oudste dochter werd geboren. Twee jaar daarvoor was ik nog weggegaan bij de vrouw met wie ik vier jaar samenwoonde en later alsnog ben getrouwd. Als perfectionist twijfelde ik aan de relatie, wist ik niet of ik wel de juiste keuze maakte. Het was puur een rationele beslissing om tijdelijk op mezelf te gaan wonen.” Het mooiste meisje van de klas werd donderdag door 1.175.000 kijkers (madl: 18.8%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen