1 miljoen kijkers voor Het Zesde Zintuig


De kijkcijfers van donderdag 28 februari 2008 (SKO)

Het Zesde Zintuig (RTL4, 21:29) – Beau van Erven Dorens is de nieuwe presen- tator van Het Zesde Zintuig. In De Wereld Draait Door zei Georgina Verbaan dat een kandidate van vorig seizoen haar in dronken toestand vertelde dat het programma doorgestoken kaart was. “Ik schrok daar zeker van. Allereerst omdat ik voor de uitzending nog heel gezellig met Georgina had zitten kletsen en zij tijdens de uitzending opeens als een soort tijger achter me aan ging rennen“, vertelt Beau.

Beau in De Volkskrant: “Ten tweede omdat het team van vorig jaar, het dit jaar ook maakt. Dus ik heb daarna tot diep in de avond met mijn producent en het team gesproken. Maar ze hebben echt gezworen dat daar niks is gebeurd wat het daglicht niet kan verdragen. Die kandidate waar Georgina het over had, heet Liesbeth. En die heeft nog een andere gave, namelijk flink wat innemen. En ze vindt het fijn om met bekende mensen om te gaan en fantasieverhalen te vertellen. Ze beweert ook dat ze vorige week Robbie Williams heeft geheald. Ik neem het Georgina niet kwalijk hoor. Ze heeft alleen klakkeloos dat verhaal overgenomen.” Het Zesde Zintuig ging donderdag met 1.011.000 kijkers (madl: 15.7%) van start op RTL 4.

De 100: Het Huwelijk (NCRV, Ned1, 21:31) – Recht tegenover Beau ging Caroline Tensen donderdag op Nederland 1 van start met het nieuwe programma De 100: Het Huwelijk. In deze serie, waarvan de eerste uitzending door 941.000 kijkers (madl: 14.5%) bekeken werd, worden honderd trouwlustige stellen gevolgd. Onder meer Arend (82) en Manny (81) worden gevolgd. Presentatrice Caroline Tensen kijkt het bejaarde stel vertederd aan. “Ze zijn er het levende bewijs van dat je niet hoeft weg te kwijnen als je oud bent en je partner verloren hebt“, glimlacht ze. “Eenzaamheid is misschien nog wel erger dan ziekte. Maar Arend deed er wat aan. Hij zette een contactadvertentie in een landelijk kerkblad en kreeg vijftien reacties. Manny bleef over, omdat zij als enige bereid was de grote stap te zetten naar het Friese Steggerda, waar Arend een winkeltje runt. En, weet je“, knipoogt Caroline Tensen donderdag in De Telegraaf, “bij hun eerste ontmoeting bleef ze gelijk slapen.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Madonna heeft geweigerd om te poseren voor een kiekje met Daphne Bunskoek. Dat bekende de presentatrice donderdag in RTL Boulevard. Bunskoek reisde af naar Los Angeles voor een interview met de wereldster. “Het interview was hartstikke leuk“, vertelt de brunette vanuit Amerika. “Het blijft natuurlijk wel de Queen of Pop, dus ze stond niet voor me op toen ik haar de hand wilde schudden.” De 34-jarige Bunskoek kreeg te maken met nerveuze pr-mensen en vertegenwoordigers van de platenmaatschappij, die de toegestroomde pers op het hart drukte ‘vooral geen domme vragen te stellen over bijvoorbeeld Britney Spears‘. “Die vraag heb ik dus maar snel geschrapt“, lacht de presentatrice. Het interview was kort en niet wereldschokkend. “Tijdens zo’n interview, waarin je alleen maar over het nieuwe album mag praten, komt Madonna natuurlijk niet met de meest briljante antwoorden. Het interview van Daphne Bunskoek met Madonna wordt volgende week uitgezonden in het entertainmentprogramma op RTL4.” RTL Boulevard werd donderdag door 897.000 kijkers (madl: 19.1%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen