152.000 kijkers voor Lost in Tokyo


De kijkcijfers van donderdag 20 september 2007 (SKO)

Lost in Tokyo (RTL5, 20:29) – Het programma Lost in Tokyo van RTL 5 behaalde donderdagavond haar laagste kijkersaantal tot nu toe. De reailtyserie met Renate Verbaan werd door slechts 152.000 kijkers (madl: 2.5%) bekeken. Lage kijkcijfers of niet, Renate Verbaan zegt een mooie ervaring achter de rug te hebben. Tijdens haar verblijf in Tokio on- derging ze een cultuurshock. “Tokio is echt bizar. En dan heb ik het niet eens over bekende dingen als de geisha’s en de Japanse maffia.

Het zijn juist de dagelijkse dingetjes, zegt Renate in Televizier. “De manier van communiceren bijvoorbeeld. Hoe westers georiënteerd Japanners ook zijn, ze spreken nauwelijks Engels. En los van dat taalprobleem communiceren Japanners niet zozeer door wat ze zeggen, maar vooral door wat ze niet zeggen.” Aan de andere kant kunnen Japanners ook helemaal over the top zijn, vertelt de presentatrice. “De subculturen in Japan varieren van extreme computerfreaks tot bizarre modepopjes in de meest waanzinnige uitdossingen. En prachtige Japanse meisjes die zich een compleet westers uiterlijk proberen aan te meten door hun haar in een soort oranjeachtige bos stro te blonderen. Tokio zelf, een miljoenenstad, is overigens brand- en brandschoon. Rokers lopen er zelfs met een mobiele asbak rond!

Goede tijden slechte tijden (RTL4, 20:03) – Acteur Jeffrey Hamilton, Fos in Goede tijden slechte tijden, kan nog goed zijn eerste tijd periode bij de soapserie herinneren. “Toen ik pas in de serie kwam, had ik vrij sne leen zoenscène met Janine“, vertelde Hamilton onlangs in TROS Kompas. “Dat vond ik wel heftig, omdat ik dat zelf nooit zou doen. Als onervaren broekie was het voor mij heel raar om uitgerekend met haar te zoenen.” Ook Robin Zijlstra, Milan in de serie, heeft soms wel moeite met een scène. “Ik moest een keer een groep toespreken, waarbij ik iemand beschuldigde. Toen ik moest speechen, was ik best even zenuwachtig en dan is acteren toch echt wel vrij eng.” Ook Gigi Ravelli kan haar eerste week bij Goede tijden nog goed herinneren. “Ik vond het wel bizar dat ik in mijn eerste week bij Goede tijden gelijk een heftige zoenscène had met Nick. En pas geleden moest ik ook voor het eerst acteren in beha. Dat vond ik wel spannend om te doen. Er stonden zoveel mensen omheen en ik ben wel een beetje preuts…” Goede tijden slechte tijden werd donderdagavond door 1.090.000 kijkers (madl: 19.1%) bekeken.

Dinamo Zagreb – Ajax (NOS, Ned3, 18:29) – Ajax is het UEFA Cup-toernooi gestart met een 1-0 zege bij Dinamo Zagreb. Trainer Henk ten Cate is blij met de overwinning. “We kwamen hier niet voor de schoonheidsprijs“, zei hij in een reactie. “We kwamen voor een goed resultaat. Ik ben heel erg blij met de zege. Het is niet eenvoudig om hier een duel te winnen.” Dinamo Zagreb – Ajax werd donderdagavond door 1.082.000 kijkers (madl: 22.6%) bekeken op Nederland 3. Na de wedstrijd bracht de NOS ook het duel tussen Heerenveen en Helsingborg op de buis. Heerenveen won met 5-3 van de Zweedse club. “Bij 2-0 in de return zijn zij verder. Aan de andere kant: Als wij er hier vijf kunnen maken, moeten we daar ook twee of drie keer kunnen scoren“, aldus trainer Gertjan Verbeek, die sprak van een ‘lastige uitslag’. Heerenveen – Helsingborg trok 1.189.000 kijkers (madl: 19.3%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen