570.000 kijkers voor De Gouden Kooi


De kijkcijfers van dinsdag 3 juli 2007 (SKO)

De Gouden Kooi (Tien, 20:00) – De bruiloft van ‘Miljonair’ Jaap (foto) in De Gouden Kooi met zijn Cora gaat vrijdag niet door. De bruid liet onlangs door twee zaakwaarnemers een brief brengen naar Tien, waarin ze erg veel geld vraagt voor het filmen van het huwelijk van de twee. “We zeiden meteen NEE“, aldus Tien-woordvoerder Maarten van Rooijen. “Maar het was in eerste instantie moeilijk om zelf contact met Cora te krijgen. Zij wilde echt alles via deze twee zakenlieden laten lopen.

Van Rooijen: “Uiteindelijk is Cora wel achter de schermen in de Kooi geweest. En zij heeft met Jaap gepraat. Wij hebben de indruk dat zij is gemanipuleerd.” Jaap was het eens met het annuleren van zijn huwelijk. “Hij is geschrokken en aangeslagen, maar hij begrijpt wel dat we voor zoiets geen honorarium betalen. Jaap gaat nog nadenken over of hij de relatie met Cora zal verbreken. Zij is op haar beurt ook in de war over hoe het verder moet.” Jaap en medestudente Cora (ook 24) kenden elkaar vier maanden voor Jaap De Gouden Kooi in ging. De Gouden Kooi werd dinsdag door 570.000 kijkers (madl: 10.7%) bekeken bij Tien.

The Ellen DeGeneres Show (RTL4 , 16:06) – De Amerikaanse talkshow The Ellen DeGeneres Show is sinds deze week ook op RTL 4 te zien. In 1997 kwam Ellen DeGeneres uit de kast in haar comedyserie Ellen. “Toen was er niets aan de hand“, vertelt DeGeneres in Televizier. “Sterker nog: ik werd uitgeroepen tot entertainer van het jaar. Maar van het ene op het andere moment sloeg die stemming om. Mensen haatten me ineens en ik werd drie jaar lang niet meer gebeld voor werk. Niemand wilde nog iets met me te maken hebben. Ik werd depressief, want wie was ik nog, nu niemand me aardig vond?” Uiteindelijk maakte de comédienne haar comeback. “Ik heb altijd geweten dat ik sterk genoeg zou zijn om een comeback te maken. Ik wilde het zo graag, dat het wel moest lukken. In 2001 kreeg ik weer een nieuwe comedy, The Ellen show, en mocht ik de Emmy Awards presenteren. Twee jaar daarna heb ik de stem van Dory uit Finding Nemo ingesproken en kreeg ik zelfs mijn eigen talkshow, The Ellen DeGeneres show is echt het mooiste en beste dat ik ooit heb gedaan.” The Ellen DeGeneres Show werd dinsdag door 142.000 kijkers (madl: 8.8%) bekeken bij RTL 4. De uitzending op RTL 5 trok 94.000 kijkers.

Shownieuws (SBS6, 22:52) – De vriendschap tussen zangeres Anneke Grönloh en VARA-presentator Paul de Leeuw was ernstig bekoeld geraakt toen De Leeuw haar uitmaakte voor alcoholiste. Paul wil de strijdbijl echter begraven en hij heeft besloten om zijn excuses aan te bieden. Paul stuurde Anneke een brief op haar 65-ste verjaardag. In de brief vraagt de Leeuw of Grönloh samen met hem een duet wil zingen tijdens zijn concert Symphonica in Rosso. Anneke heeft hier nog geen reactie op gegeven, zo meldde Shownieuws dinsdagavond. Shownieuws werd dinsdagavond door 1.056.000 kijkers (madl: 23.8%) bekeken bij SBS 6.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen