165.000 kijkers voor Deal or no Deal


De kijkcijfers van woensdag 18 juli 2007 (SKO)

Deal or no Deal (Tien, 19:28) – Na een druk seizoen Deal or no Deal, dat nu dagelijks wordt herhaald door Tien, vertrok presentator Beau van Erven Dorens onlangs met zijn gezin naar het zonnige Italië. Bij vertrek maakte Beau een ‘Home Alone’-achtig scenario mee: in het vliegtuig ontdekte Beau dat hij zijn zoon was vergeten. In het vliegtuig bekommerde Beau zich om zijn tweelingzoons, zijn vrouw paste op de baby. Plots ontdekte Beau dat Bobbie niet in het vliegtuig zat.

De presentator realiseerde zich dat hij zijn 3-jarige zoon in de vertrekhal van Schiphol had achtergelaten. “Mijn hart schoot omhoog, mijn keel in. Mijn adem stokte“, aldus Beau in zijn Volkskrant-column. “Ik zweette over mijn hele lichaam, mijn keel voelde schor en pijnlijk van de beklemming.” De stewardess greep onmiddelijk haar walkie talkie en tot opluchting van de hele familie manouvreerde de piloot het vliegtuig terug naar de slurf. Tweehonderd meter van de gate stond de kleine Bobbie lachend, hand in hand met een grondstewardess, te wachten tot zijn ouders hem kwamen halen. “Ik greep hem vast en liet hem niet meer los. Ik, de grootste lul op aarde.” Deal or no Deal werd woensdag door 165.000 kijkers (madl: 4.8%) bekeken.

Criminal Minds (Veronica, 21:21) – Acteur Mandy Patinkin is zonder uitleg opgestapt bij Criminal Minds, waarin hij de hoofdrol van Special Agent Jason Gideon speelt. De producers hebben geen idee of hij nog terugkeert, want de man is onbereikbaar, zo schrijven de GPD-bladen. Een paar jaar geleden haalde hij hetzelfde geintje uit in ziekenhuisserie Chicago Hope, waar hij vertrok zonder zijn contract uit te dienen. En nu moet Criminal Minds vermoedelijk ook zien te overleven zonder de ster. De producers houden nog een slag om de arm omdat de acteur officieel geen ontslag heeft genomen. Hij kwam simpelweg niet opdagen bij de eerste lezing van een nieuw script met de andere acteurs. Een journalist van de GPD-bladen sprak de acteur net voor het veelbesproken vertrek. Volgens de journalist zat het er een beetje in dat de overeenkomst met Criminal Minds niet oneindig zou doorlopen, want het gewelddadige karakter van de reeks zat hem volgens hem toen al duidelijk niet lekker. “Mijn missie is licht in het donker brengen. Hoe donker de serie ook is“, zei Patinkin in het interview. Criminal Minds trok woensdag 503.000 kijkers (madl: 10.4%).

Sterren op het doek (MAX, Ned2, 20:51) – Na Albert Verlinde en Marco Borsato was het woensdag de beurt aan Angela Groothuizen om geportretteerd te worden in de derde aflevering van het Max-programma Sterren op het doek. Angela vertelde over de hoogte- en dieptepunten in haar leven. “Achteraf denk ik wel eens dat ik de verkeerde keuzes heb gemaakt“, aldus de zangeres en presentatrice. “Toen ik naar de toneelschool wilde, kwamen de Dolly Dots en toen de Dolly Dots voorbij waren, was ik te oud voor de toneelschool.” Ze vertelde ook over de crisis die ze een jaar of tien geleden meemaakte. “Ik had net een baby, vier of vijf programma’s door elkaar heen, mijn vader stierf en mijn beste vriendin ook nog. Toen stortte ik volledig in en raakte ik letterlijk mijn stem kwijt.” De derde aflevering van Sterren op het Doek werd door 284.000 kijkers (madl: 6.2%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen