Kijkcijfer voorspellen: Just the two of us (2) (uitslag)

Just the two of Us (Tien)

De eerste uitzending van het nieuwe muzikale programma Just the two of us op Tien werd zondagavond door 775.000 kijkers bekeken na het eredivisievoetbal in De wedstrijden. De negen bekende Nederlanders met een middelmatig zangtalent lieten voor het eerst horen wat zij op muzikaal gebied in huis hebben. Tot de drie grootste favorieten van de jury behoren Edwin Evers, Sonja Silva en Beau van Erven Dorens. In de uitzending van vanavond moet de eerste BN’er de show verlaten.

Linda de Mol was voordat Just the two of us van start ging op vakantie in Thailand met onder meer haar broer John de Mol. Op dat moment barstte de com- motie rondom de masturbatiemarathon los. “Ik vind het heel erg wat er gebeurt. We wisten van niets en die documen- taire zat in één groot aangekocht pakket“, aldus Linda in het AD. “Krijg je ineens: wat John nu weer voor onsma- kelijks presenteert. Maar wat me vooral stoort, is die selectieve verontwaardiging van zo’n politicus als Joop Atsma.

Op SBS en RTL zie je soms ook heel expliciete dingen zien in uitzendingen als Shock doc. Vrouwen van meer dan 300 kilo die in de porno-industrie werken, mensen die verslaafd zijn aan masturberen. Daar kraait geen haan naar. Maar ja, met kritiek op Tien scoor je, hè. Ik weet wel dat hoge bomen veel wind vangen, maar soms komt het zo hard aan. Zeker wanneer het gaat om iemand met wie je heel close bent.

De tweede uitzending van Just the two of us moet het vanavond doen zonder de lead-in van De Wedstrijden. Na Deal or no Deal moet Just the two of us twee uur lang de concurrentie aangaan met programma’s als Radar, Memories, Crime Scene Investigation, Holland’s next top model en de film Pirates of the Carribean.

Kijkcijfer voorspellen werd zondag gewonnen door NOSMagazine.nl (uitslag).

Hoeveel kijkers gaat Just the two of us vanavond scoren?

Uitslag

Sandra – 448.000
Michael* – 437.000

Allix – 425.000 – zat met 2.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Just the two of us scoorde 427.000 kijkers.

Soapies/ONM Club – 423.000
Knal – 420.000

Met dank aan DannyLinkers.nl

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen