620.000 kijkers voor Je leven in de steigers


De kijkcijfers van zondag 21 januari 2007 (SKO)

Je leven in de steigers (Tien, 20:32) – Caroline Tensen is het gezicht van de zondagavond van Tien. Naast Postcode Loterij: 1 tegen 100 is Caroline sinds gisteren ook te zien als presentatrice van Je leven in de steigers. “Ik was na zeven jaar in de studio wel toe aan een programma op locatie“, vertelt Caroline in Televizier. “Ik hou van dit soort tv maken. Je helpt mensen, er zit emotie in en het is lachen met de andere bouwvrouwen. Er gaat veel zorg en tijd in elke aflevering zitten. En hoe op rolletjes het soms ook gaat, op de dag van de oplevering gaat er altijd wel wat mis.

Caroline vindt het een mooie taak om de gezinnen voor de eerste keer hun nieuwe huis te laten zien. “Dan zie je de eerste emotie en dat is altijd een fantastisch moment. In een van de afleveringen zit een echtpaar dat kinderen opvangt die tussen wal en schip terecht zijn gekomen. Het hele gezin moest het huis uit. Aan een van de kinderen vroeg ik wat zijn liefste wens zou zijn. ‘Me omkleden in mijn eigen kamer’, dat is alles wat hij wilde. Dat doet wel wat met je. Ik ben tenslotte ook een moeder. Toen heb ik wel even zitten huilen. Daar leer ik ook wat van. Een programma als dit relativeert enorm.” Je leven in de steigers werd gisteren door 620.000 kijkers (madl: 7.8%) bekeken na De wedstrijden (2,1 miljoen kijkers). Na Je leven in de steigers trok Caroline 866.000 kijkers met de spelshow Postcode Loterij: 1 tegen 100.

X Factor: de uitslag (RTL4, 21:01) – De zanggroep Hearts heeft gisterenavond X Factor moeten verlaten. Jurylid Henkjan Smits was doorslaggevend met zijn keuze voor Anja, uit de groep solisten 26 plus van jurylid Henk Temming. De 55-jarige Temming wilde in eerste instantie helemaal niet meewerken aan X Factor. “Ik heb tot twee keer toe het aanbod afgeslagen“, aldus Temming in het programmablad van de AVRO. “Toen de makers van X Factor bleven aandringen, ben ik toch gaan praten. Het is onfatsoenlijk om dat niet te doen als je zo vaak wordt benaderd. Het is nooit mijn jongensdroom geweest om jurylid te worden; dat zou wel heel mager zijn. Ik zie er de charme niet van in om op één dag honderd mensen, waarover je een mening moet hebben, voorbij te zien komen.” Er was echter nog een reden om alsnog mee te doen. “Door dit programma krijg ik de kans mijn ongenoegen te uiten over wat er op de publieke radio- en televisiezenders gebeurt. Wat muziek betreft vind ik dat het publiek de laatste jaren slecht wordt bediend. Ik wind me er steeds meer over op dat geweldige bands en artiesten in Nederland geen poot aan de grond krijgen, omdat diskjockeys niets meer hebben in te brengen. Er wordt voorgeschreven wat ze moeten draaien en ieder risicovol nummer is kansloos.” De resultshow van X Factor werd gisteren door 1.261.000 kijkers (madl: 15.8%) bekeken bij RTL 4.

Schaatsen WK Sprint (NOS, Ned1, 14:45) – Anni Friesinger is gisteren voor het eerst in haar carrière wereldkampioene sprint geworden. Het zilver ging naar Ireen Wüst. Wüst nam daarmee enigszins revanche voor haar nederlaag op het Europees allroundkampioenschap, waar ze een voorsprong van ruim veertien tellen op de Tsjechische Martina Sablikova verspeelde. Zelf ziet Wüst dat niet zo. “De wraak, als ik het al zo wil uitdrukken, moet komen bij de WK allround. Dit is mooi meegenomen en het geeft vertrouwen. Op de 500 ben ik veel ingelopen op Friesinger en Klassen. Dat was voor dit seizoen een belangrijk doel. Mijn achterstand op de sprint is niet meer beslissend“, aldus Wüst in De Telegraaf. Kyou-Hyuk Lee werd bij de mannen wereldkampioen sprint. De Zuid-Koreaanse schaatser eindigde op de afsluitende 1000 meter als tweede. Het verslag van het WK Sprint Schaatsen 1000 meter vrouwen werd gisteren door 2.020.000 kijkers (madl: 59.9%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen