707.000 kijkers voor Ranking the Stars


De kijkcijfers van vrijdag 15 december 2006 (SKO)

Ranking the Stars (BNN, Ned3, 20:32) – Het nieuwe BNN-programma Ranking the Stars ging vorige week sterk van start met ruim een miljoen kijkers. Het programma met tien bekende vrouwen en Paul de Leeuw (foto) trok gisteren 707.000 kijkers (madl: 10.8%). Soap- actrice Victoria Koblenko is één van de deelnemers aan de show. Victoria: “Iedereen was bezig met: hoe troef ik iedereen af met mijn bijdehante opmerking. Wat dat betreft was het een wedstrijd in wie het grappigst kan zijn.

Victoria vertelt geen vijanden aan het programma overgehouden te hebben. Victoria vervolgt bij TVgids Online: “Wat Georgina heeft gezegd over mij, zie ik puur als een publiciteitsstunt. Nu denkt iedereen dat we ruzie hebben, terwijl Georgina die rol gewoon aannam tijdens de opnames. Buiten de opnames was ze normaal en zelfs heel aardig.” Tijdens de uitzendingen werd Victoria veelvuldig geconfronteerd met haar komaf. “Alles werd gerelateerd aan Rusland. Als de vraag ging over vreemdgaan, was de redenering ‘Die Russen neuken als konijnen en zijn allemaal hoeren, dus Victoria zal dat ook doen’. Of als het een vraag betrof over drank achter het stuur… dan stond Katja natuurlijk op één, maar ik op twee ook wegens de Russische wodka. Je kunt het als discriminerend opvatten, maar ook met een korrel zout nemen. Dat laatste doe ik maar: we zijn tenslotte met een comedy bezig.

Gewoon Jan Smit (TROS, Ned1, 21:32) – Na enkele weken van afwezigheid is Jan Smit sinds gisteren weer terug met zijn soap Gewoon Jan Smit bij de TROS. Jan Smit was de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws. Zijn nieuwe geliefde Ellemieke Vermolen zou niet echt welkom zijn in zijn geboortedorp Volendam. “Het klopt dat Volendam een gesloten gemeenschap is, er wordt in het begin argwanend naar buitenstaanders gekeken. Maar echt niemand heeft problemen met haar“, aldus Smit in De Telegraaf. “Ellemiek is zelfs al helemaal geïntegreerd in mijn vriendenkring. Ze is one of the guys, dat vind ik zo leuk aan haar. Ze is gezellig én ze heeft gevoel voor humor, dat vind ik ook heel belangrijk. Daarom ben ik verliefd geworden op Ellemiek.” Het is voor het eerst dat Jan een vriendin heeft die ook een bekende Nederlander is. “Het is op het achtuurjournaal geweest. Zelfs Balkenende had het er over. Het is toch bizar dat de minister-president over mijn relatie praat? Moet je je voorstellen dat George Bush zich bemoeit met het liefdesleven van Britney Spears!” Jan heeft geen probleem met het leeftijdsverschil van tien jaar. “Zie je mij al met een meisje van zestien? Dat zou pas raar zijn. Zij zit nog op school en heeft een heel ander leven. Zo’n meisje zou helemaal niet met al die aandacht om kunnen gaan.” Gewoon Jan Smit werd gisteren door 1.368.000 kijkers (madl: 20.0%) bekeken.

De Kavijaks (KRO, Ned2, 23:20) – De KRO startte gisterenavond met de historische minireeks De Kavijaks over de zoektocht naar geluk van een arme vissersfamilie. Het verhaal speelt zich af aan de kust in de buurt van Knokke. Het draait allemaal om een dertienkoppige clan, een tiran van een vader die al zijn geld opzuipt, zijn zonen slaat en zijn dochters misbruik, een schriele moederfiguur, kreunend en piepend onder de last van het leven en bij wie de kracht ontbreekt om haar man te trotseren en een regiment kinderen die vuilnisbakken plunderen op zoek naar iets eetbaars. De Kavijaks vormen een familiebende vol interne spanningen, maar zijn verbonden als één tegenover de buitenwereld. Jan Decleir zet met verve de rol van tirannieke vader neer. Zijn eigen zoon Jenne Decleir speelt in de serie vanaf aflevering 3 de rol van zoon Piften. Ook zijn dochter Sofie speelt één van de dochters uit het kinderrijke gezin. De Kavijaks is een 5 delige co-productie van de Vlaamse zender VTM en de KRO. De serie kreeg een grote financiële ondersteuning van het Vlaams Audiovisueel Fonds en is één van de duurste miniseries ooit in Vlaanderen gemaakt. De KRO heeft de primeur van de serie die in België pas volgend jaar wordt uitgezonden. De Kavijaks werd gisterenavond laat door 266.000 kijkers (madl: 7.0%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen