1,3 miljoen kijkers voor ’t Schaep met de vijf pooten


De kijkcijfers van zondag 17 december 2006 (SKO)

’t Schaep met de vijf pooten (KRO, Ned1, 21:09) – De derde aflevering van de comedy ’t Schaep met de vijf pooten werd gisteren door 1.307.000 kijkers (madl: 16.5%) bekeken. De KRO-serie ging twee weken geleden van start met afgerond twee miljoen kijkers. Georgina Verbaan speelt in ’t Schaep de rol van de verleidelijke Lena. De 27-jarige actrice is trots op haar rol in de serie. “Het ziet er heel mooi uit. De opnamen waren één groot feest. Bovendien wilde ik dolgraag eens in een goede comedy staan.

Georgina vindt comedy het leukste om te doen, vertelt ze in Televizier. “Je zou het misschien niet denken, maar in een comedy moet je heel serieus te werk gaan. Vraag me niet hoe ik te werk ga, want ik vind het lastig om over acteren te praten. Ik doe het gewoon liever. Ik analyseer heus wel, maar dan in mijn hoofd. Sommige acteurs praten heel verheven over hun vak, kunst met de grote K enzo. Nou, ik niet. Acteren is gewoon een heel leuke baan, en ik dank God op mijn blote knieën dat ik zulke mooie projecten mag doen. Wat acteren betreft, ben ik behoorlijk ambitieus. Ik ben heel precies in mijn werk en wil een zo goed mogelijke actrice worden. Maar ik ben geen carrièreplanner. Mijn voornaamste doel is financieel onafhankelijk te zijn.

X Factor (RTL4, 21:28) – Marianne van Wijnkoop begeleidt de categorie zanggroepen in de talentenjacht X Factor, waarvan de zondagavonduitzending gisteren door 550.000 kijkers (madl: 7.1%) bekeken werd. De 60-jarige Marianne is al jaren één van de drijvende krachten achter de theaterproducties van Joop van den Ende. Haar juryplaats ziet Marianne als de bekroning van haar werk. “Ik voel mij absoluut vereerd in de jury te mogen zitten“, aldus Van Wijnkoop in Weekend. “En ik geniet ervan. Alles waar ik zo van houd mag ik nu doen. We hebben de casting gehad en nu gaan we met onze eigen groepjes aan de gang. Alles wat ik in mijn carrière heb gedaan komt dus van pas. Ik heb alle touwtjes volledig in handen. Van repertoirekeuze tot choreografie en kostuums, alles ligt bij mij en mijn team. Het is dus absoluut een prestigeproject. De twee heren komen dan wel uit de muziekwereld, aan mij zullen ze absoluut nog een taaie hebben. Ik ga voor de overwinning…

Gordon Ramsay: Gedonder in de keuken (SBS6, 19:00) – Gordon Ramsay was gisterenavond te zien in de finale van het programma Gedonder in de keuken op SBS 6. Kandidate Heather won de tweede reeks van de kookwedstrijd. Gordon Ramsay staat bekend als een tirannieke topkok. “Van de Gordon die mensen op tv zien, zie ik thuis maar heel weinig“, zegt Tana Ramsay, de echtgenote van Gordon, in Privé. “Hij is het meest relaxed als hij met de kinderen op de grond lekker aan het spelen is. Maar zoals in elk gezin met jonge kinderen hebben we wel eens ruzie. Over de kleren die hij overal rond laat slingeren, of als hij met modderschoenen door het huis loopt. En Gordon kan weer enorm kwaad worden als hij ontdekt dat ik de wijn niet heb koud gezet.” Onlangs maakte Gordon Tana zo woedend, dat zij hem een klap verkocht. Gordon: “Ik spuwde eten uit dat ze voor me had gemaakt. Ze had soep gemaakt waar nog een botje in zat. Ik stikte! Maar ze sloeg me omdat ik zei dat je nooit, nooit botjes in de soep laat rondslingeren.” De anderhalf uur durende finale van Gedonder in de keuken scoorde gisteren 570.000 kijkers (madl: 8.3%) voor SBS 6.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen