3,4 miljoen kijkers voor Nederland – Albanië


De kijkcijfers van woensdag 11 oktober 2006 (SKO)

Nederland – Albanië (SBS6, 20:22) – Het Nederlands elftal heeft met 2-1 van Albanië gewonnen. Robin van Persie was al na een kwartier succesvol tijdens de vierde kwalificatiewedstrijd voor het EK in 2008. Hij maakte de openingstreffer. Een eigen doelpunt van een Albanese verdediger vlak voor rust bracht de stand op 2-0. In de tweede helft maakte Curri een doelpunt voor Albanië, 2-1. Nederland – Albanië scoorde gisteren 3.422.000 kijkers (madl: 48.4%).

Marco van Basten vindt het fluitconcert dat na de moeizame zege op Albanië klonk terecgt. “Dat hadden we verdiend“, aldus Van Basten. De bondscoach gaf aan ‘niet tevreden en niet happy’ te zien met het optreden van zijn elftal. “Ik ben er niet ziek van, maar het is wel jammer. Gebleken is dat de ploeg zich nog niet kan doorontwikkelen. We konden het niet goed uitspelen tegen Albanië. Vooral in de slotfase was het allemaal nogal onzeker.Edwin van der Sar had geen verklaring voor het spel van Oranje. “Zaterdag speelden we goed tegen Bulgarije. Maar nu was het te min. We zijn kennelijk niet in staat om twee goede wedstrijden kort achter elkaar te spelen.

Paul Rosenmöller en de lijsttrekkers (IKON, Ned2, 20:41) – Recht tegenover het voetbal ging bij de IKON op Nederland 2 het verkiezingsprogramma Paul Rosenmöller en de lijsttrekkers van start. In dit programma gaat Paul Rosenmöller iedere aflevering met een lijsttrekker op reis naar een stad van hun keuze. De reeks begon gisteren met een bezoek aan New York met Mark Rutte van de VVD. Rosenmöller in de GPD-bladen: “De lijsttrekkers hebben allemaal hun eigen argumenten om naar een bepaalde plek te willen. Zelf heb ik goede herinneringen aan Zuid-Afrika omdat ik daar ooit voor de strijd tegen de apartheid ben geweest. Maar als ik werkelijk een uitnodiging voor zo’n programma had gekregen zou ik toch wat bedenktijd hebben gevraagd. Maar gelukkig stel ik tegenwoordig zélf de vragen. En dat wil ik voorlopig graag zo houden.” De eerste aflevering van Paul Rosenmöller en de lijsttrekkers werd gisteren door 138.000 kijkers (madl: 1.9%) bekeken. Volgende week woensdag vertrekt Rosenmöller met André Rouvoet van de ChristenUnie naar Jeruzalem.

Undercover Lover (Veronica, 20:33) – De tweede aflevering van het nieuwe verleidingsprogramma Undercover Lover werd gisteren door 241.000 kijkers (madl: 3.4%) bekeken. Maandag werd de eerste uitzending van het Veronica-programma door 344.000 kijkers bekeken. In Vlamingen is Undercover Lover te zien bij VT4. “Undercover Lover hield maandag gemiddeld 268.678 kijkers in de ban. Met een piek van 358.077 kijkers miste het nieuwe programma met Véronique De Kock haar start niet“, aldus een woordvoerder van de Vlaamse tv-zender. Erik is één van de kandidaten aan het programma. Hij moest toekijken hoe zijn vriendin Dounia zich staande hield in de villa. Erik bij TVgids Online: “We hadden ons in eerste instantie ingeschreven voor Temptation Island; het aanbod voor Undercover Lover kwam totaal onverwacht. We wilden graag meedoen en ik hoefde niets te doen – voor mij was het een luie vakantie. We hadden van tevoren ook afspraken gemaakt: een kusje op de mond mag, een tongzoen liever niet en meer helemaal niet. We stonden stil bij het feit dat we een risico namen, maar we vertrouwden elkaar voor honderd procent.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen