Kijkcijfer voorspellen: Gelukkig, je bent er (Uitslag)

Carlo Boszhard presenteert vanaf va- navond op RTL 4 het nieuwe improvi- satieprogramma Gelukkig, je bent er.

Gelukkig, je bent er (RTL4, 21.30 tot 22.30 uur) – Na een nieuwe aflevering van de politieserie Grijpstra en de Gier presenteert Carlo Boszhard vanavond op RTL 4 de eerste aflevering van de nieuwe komische show Gelukkig, je bent er, waarin het draait om het improvisatietalent van diverse bekende Nederlanders. Presentator Robert ten Brink, actrice Lieke van Lexmond, musicalster Jamai en visagist Leco van Zadelhoff zijn vanavond te zien in de eerste aflevering van het programma. Ze wandelen onvoorbereid het toneel op en moeten ter plekke met een aantal aanwezige acteurs een scène van omstreeks vijf minuten improviseren.

Het is spannend om te zien hoe mensen zich uit een situatie proberen te redden, hoe ze proberen de juiste beslissingen te nemen“, vertelt Boszhard bij TVgidsOnline. In aflevering twee is Loretta Schrijver te gast in het programma. “Als Loretta lacht, breekt de zon door – ik ben heel blij dat zij meewerkt aan het programma. Verder zou ik nog graag gasten als Connie Breukhoven, Jeroen Pauw of Sonja Barend in het programma zien.”

Boszhard vervolgt: “Inderdaad, geen van allen mensen die gewend zijn te acteren, maar dat maakt het alleen maar leuker. Maar ook iemand als Chantal Janzen zou ik graag ontvangen, want ook voor haar is het iets heel anders dan haar normale werk. Ik ben benieuwd hoe zij het ervan af zou brengen.

Gelukkig, je bent er gaat vanavond de concurrentie aan met de zeer goed bekeken programma’s Vermist op Nederland 2 en Sterren dansen op het IJs op SBS 6.

Hoeveel kijkers gaat ‘Gelukkig, je bent er’ volgens jou scoren?

Uitslag Gelukkig, je bent er

Sander – 639.000
ppp – 598.000
[MikE] – 576.000 Ik(2) – 497.000 – zat met 35.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Gelukkig, je bent er werd door 462.000 kijkers bekeken.

Hans – 350.000


Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen