Kijkcijfer voorspellen: Big Brother (Uitslag)

De kick-off van Big Brother trok zondag een miljoen kijkers. Vanavond is de realityshow weer dagelijks te zien bij Talpa, om 19.00 uur in de vooravond.

Big Brother (Talpa, 19.00 tot 19.30 uur) – Bijna een miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar de eerste uitzending van Big Brother 6. Naar de eerste aflevering van de vijfde serie keken vorig jaar bijna anderhalf miljoen mensen. Hoe het de vijftien deelnemers van de zesde reeks vergaat, is vanaf vanavond te volgen op Talpa. Tientallen camera’s slaan hun verrichtingen dag en nacht gade. Onder de kandidaten zijn voor het eerst familieleden en geliefden. Duizenden mensen hebben zich opgegeven voor Big Brother 6. De makers hebben de kandidaten vooral geselecteerd op ‘geestelijke spankracht’. “Het hoeven geen bikkels te zijn, in de zin van stoer. Het mogen ook softies zijn met zweverige opvattingen. Maar dit spel vereist wel mensen die nadat ze vallen zichzelf weer aan hun haren uit het moeras weten te trekken“, aldus hoofdredacteur Hummie van der Tonnekreek bij GPD.

Nieuw in Big Brother 6 is de ‘hotline’ (foto), de telefoon waarmee Big Brother zich in verbinding stelt met de bewoners. Niemand weet wanneer het toestel overgaat, en alles is mogelijk voor degene die hem opneemt. “De hotline vervult in het huis de rol van de oude telefoon die vroeger in de gang aan de muur hing. Ook dan wist je nooit wat je je op de hals haalde als je opnam.

Het vernieuwde huis, dat behoorlijk is uitgebreid om de vele kandidaten van deze editie te herbergen, telt veel meer terugtrekhoeken en -gaten. “De bewoners krijgen dus meer privacy, tenminste ten opzichte van elkaar. Er zullen meer camera’s dan ooit hangen, dus de kijker kan nog steeds alles volgen.

Hoeveel kijkers gaat Big Brother volgens jou scoren?

Uitslag Big Brother

ONMClub.net – 513.000
Roy II – 512.000

Anonymous – 510.000 – zat met 4.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Big Brother werd door 506.000 kijkers bekeken.

Mickey – 500.000
Martijnjdd – 481.000

Met dank aan Wessel

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen