419.000 kijkers voor ONM


De kijkcijfers van woensdag 30 augustus 2006 (SKO)

ONM (BNN, Ned3, 19:00) – De soapserie ONM is sinds maandag terug met nieuwe afleveringen. Op een nieuwe zender en op een nieuw tijdstip hoopt BNN de oude kijkcijfers te handhaven. De acteurs van ONM konden dit jaar met een gerust hart op vakantie, nadat de toekomst van de soap vorig jaar onzeker was. Jop Joris, die Joost van Walsum in de serie speelt, vertelt: “Toen was het nog maar afwachten of we berhaupt door zouden gaan nu zijn we weer voor twee jaar gekocht“, aldus Jop Joris.

Jop Joris vervolgt bij TVgids Online: “Dat geeft rust. Ik was wel echt aan vakantie toe, want het was een heel lang seizoen.” Jop weet nooit van tevoren wat er precies gaat gebeuren in ONM: “Ik wacht de scripts altijd nieuwsgierig af en ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Maar meestal weet ik van mijn eigen personage wel ongeveer wat er te verwachten is, want daarover heb ik regelmatig overleg met de schrijvers. Zo wilde ik bijvoorbeeld erg graag een keer met Pamela Teves (Bettina in de serie) spelen, omdat ik haar een hele goede actrice vind. Die scnes zijn inmiddels opgenomen. (..) Ik zou graag weer wat scnes met Yolanthe krijgen. Toen zij net begon, hebben we veel samengespeeld, maar nu zien we elkaar bijna nooit meer.” ONM werd gisteren door 419.000 kijkers (madl: 9.6%) bekeken bij BNN.

LLiNK op reis (LLiNK, Ned3, 21:23) – Omroep LLiNK zond later op de avond bij Nederland 3 een nieuwe aflevering uit van haar vakantieprogramma LLiNK op reis. Na bezoeken aan landen als Iran, Ethiopi, India en Zuid-Korea sloot het programma gisterenavond af met Bosni-Herzegovina. “Veel mensen associren het land nog steeds met oorlog“, vertelt eindredacteur In-soo Radstake. “Maar Bosni is een prachtig gebied met veel cultuur, natuur en mooie steden.” Presentatoren Johan en Froukje bezochten onder meer de beroemde brug van Mostar, die tijdens de oorlog werd verwoest en in 2004 werd heropend. “Ons doel is te laten zien dat Bosni steeds verder opkrabbelt en de inwoners positief zijn ingesteld. Langs de Adriatische kust ligt het toeristische dorp Neum, waar veel goedkope hotels zijn te vinden, dus ook als vakantieland is het ideaal. Vanaf Amsterdam is het 2000 kilometer rijden en je hebt geen visum nodig.” LLiNK op reis trok gisteren 321.000 kijkers (madl: 5.2%).

Je echte leeftijd (SBS6, 21:31) – In de Engelse serie van Je Echte Leeftijd, die gisteren 564.000 kijkers (madl: 9.2%) scoorde voor SBS 6, wordt in elke aflevering de levensstijl van vier twintigers onder de loep genomen. Zonder uitzondering doen ze zich te goed aan grote hoeveelheden alcohol, fast food en sigaretten. Het programma maakt duidelijk wat daar het resultaat van is over twintig jaar. In het najaar is dieetgoeroe Sonja Bakker te zien in de Nederlandse versie van het programma. De laatste tijd gaan er veel geruchten over Bakker rond. “Al maandenlang zingt het rond dat ik anorexia heb en ben opgenomen in het ziekenhuis. Ik word er zo moe van. Waarom misgunt iemand mij mijn succes?“, vraagt Sonja Bakker zich af in De Telegraaf. “Degene die deze praatjes verzint, moet wel erg jaloers zijn. Kijk, ik ben gelukkig getrouwd met mijn Koen, heb twee geweldige kinderen en een dijk van een carrire. Het lijkt wel alsof er iemand is die dat niet kan hebben en die naar rottigheid op zoek is. Nou ja, dat is zijn of haar probleem.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen