1,7 miljoen kijkers voor Spoorloos extra


De kijkcijfers van maandag 31 juli 2006 (SKO)

Spoorloos extra (KRO, Ned1, 21:00) – Derk Bolt kijkt deze zomer in Spoorloos extra hoe het gaat met de mensen die elkaar ooit via Spoorloos hebben gevonden. In drie afleveringen komen negen verhalen aan bod. De eerste uitzending van Spoorloos Extra werd gisteren door 1.654.000 kijkers (madl: 31.3%) bekeken. In het nieuwe televisieseizoen komt de KRO weer met een nieuwe reeks van Spoorloos.

Voor Spoorloos verblijft Bolt zo’n vijf maanden per jaar in het buitenland. Daarnaast is hij twee maanden per jaar in het buitenland voor ‘losse opdrachten’ om zijn inkomen aan te vullen. “Ik leid een vrij duur leven, dus er moet ook iets worden bijverdiend“, vertelde Bolt enige tijd geleden. “Mensen vinden dat soms raar, denken dat ik schatrijk word van Spoorloos, maar ik verdien daar echt geen Talpa-salaris.” Spoorloos krijgt ongeveer tweeduizend verzoeken per jaar van mensen die op zoek zijn naar een verloren familielid. “Onze redactie draait overuren. Gemiddeld zijn we met zo

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen