Jaap Jongbloed presenteert Mis(s) Verkiezing

[img=237,360 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/jaaplucille.JPG[/img]TROS Vermist-presentator Jaap Jongbloed is op woensdag 31 mei, naast Lucille Werner, te zien als presentator van de Mis(s) Verkiezing 2006. In dit programma wordt beslist wie de mooiste, slimste, charmantste en meest doortastende gehandicapte jonge vrouw van Nederland is. “Ik heb, onder meer via mijn werk, verschillende vrouwen met een handicap mogen ontmoeten“, aldus Jongbloed.

Zoals bijvoorbeeld Lieke Brekelmans die 25 jaar geleden het Lilianefonds oprichtte. Wat me altijd opvalt, is hun enorme kracht en doorzettings- vermogen. Het zijn ijzersterke vrouwen. Vrouwen die in hun beperking een extra stimulans hebben gevonden om er keihard tegenaan te gaan. En daarom is het dubbel triest dat ze zo dikwijls nog als tweederangs worden behandeld. Bij deze Mis(s) Verkiezing zullen we laten zien hoe mooi ze zijn. Want schoonheid is veel meer dan een fraai lichaam en een knap koppie alleen.

De inschrijving voor de Verkiezing is al gesloten. Rond de 150 vrouwen hebben zich aangemeld. Zaterdag 8 april wordt in het TROS-gebouw de selectieronde gehouden waarna er twintig vrouwen overblijven. Zie ook: Misverkiezing.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen