1,1 miljoen kijkers voor Nationale Verkeersexamen

De kijkcijfers van zondag 16 april 2006 (SKO)

Het nationale verkeersexamen (SBS6, 21:00) Het nationale verkeersexamen 2006 werd gisteren door 1.056.000 kijkers (madl: 15.8%) bekeken. Vorig jaar keken er nog afgerond 1,5 miljoen kijkers naar het Nationale Verkeersexamen bij SBS 6.

Ook dit jaar probeerden vier bekende Nederlanders live op SBS 6 te slagen voor hun verkeersexamen.

Idolswinnaar Jamai, tattookoning Henk Schiffmacher en actrices Miryanna van Reeden en Kiki Classen probeerden via het programma hun rijbewijs te halen. Uiteindelijk wist alleen Jamai succesvol te slagen. Deelneemster Miryanna gaf gisteren bij TVgidsOnline nog aan veel vertrouwen te hebben in het examen. “Mijn theorie moet sowieso wel lukken, en eigenlijk vind ik dat ik het aan mijn rijschool verplicht ben om ook het praktijkexamen te halen. Ze zijn zo lief voor me geweest dat ik het echt een blamage zou vinden als ik zak.” Het Nationale Verkeersexamen 2006 werd uitgezonden na een verslag van het Internationale Circus Festival in Monte Carlo. Dit verslag scoorde 362.000 kijkers.

Piets weerbericht (SBS6, 22:48)Piet Paulusma is met zijn Piets Weerbericht geregeld het kijkcijferhoogtepunt van SBS 6. Zo ook gisteren. Met 1.436.000 kijkers (madl: 20.3%) was Piets Weerbericht het best bekeken SBS 6-programma op de zondagavond. “Ik spreek heel weinig collega’s“, vertelde Paulusma onlangs in Veronica Magazine. “Af en toe organiseert het KNMI een bijeenkomst, daar ben ik wel eens geweest. Maar mijn prioriteiten liggen ergens anders. Het gaat mij erom hoe

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen